23 de replici despre relaţii din filme

De Stela Moisescu, pe

Filmele de dragoste: de ce au atât de mult succes? Nu pentru că reprezintă o succesiune de scene romantice, aşa cum numai în filme vezi. Succesul este datorat acelor scene…
… care te ţin cu sufletul la gură şi din care simţi că ai ce să înveţi, astfel încât să trăieşti scena respectivă şi în plan real!

Utopie sau nu, filmele şi serialele romantice reuşesc să le motiveze chiar şi pe cele mai cinice femei să spere la tot ce este mai frumos, uitând măcar pentru o clipă că drumul către mediocritate este mai uşor. Atunci când nu îţi crează speranţe uriaşe, anumite replici din filme reuşesc măcar să consoleze o inimă rănită.

Iată 23 de replici despre relaţii din filme, care promit să te inspire sau să îţi ofere o nouă perspectivă, pentru a simţi că eşti cu un pas mai aproape de fericire!

Dă un click pe titlul filmului pentru a vedea trailerul.

„Cineva mi-a spus la un moment dat că puterea într-o relaţie o deţine cel căruia îi pasă mai puţin, şi mare dreptate avea. Doar că puterea nu este sinonimă cu fericirea şi cred că pentru a fi fericit trebuie să îţi pese mai mult, nu mai puţin.”- The Ghost’s of Girlfriends Past.

„Orice relaţie este presărată cu neajunsuri. Ceea ce o face să fie perfectă este că vrei să rămâi în ea chiar şi atunci când lucrurile încep să meargă prost”- serialul Scrubs.

„Nu mai vorbi despre iubire. Orice netrebnic spune că iubeşte pe cineva. Vorbele nu au nicio valoare. Ceea ce simţi contează doar pentru tine. Pentru ceilalţi contează cum te porţi cu cei pe care susţii că-i iubeşti.”- The Last Kiss.

„O femeie ştie când un bărbat se uită în ochii ei şi vede pe altcineva.”- The Notebook.

„Nu este vorba nici despre angajament, nici despre a-ţi urma inima. Tot ce contează este să te simţi în siguranţă”- The Notebook.

„Nu contează dacă el e perfect sau ea e perfectă, atâta timp cât sunt perfecţi unul pentru celălalt”- Good Will Hunting.

„Realitatea… este de o mie de ori mai interesantă decât <şi-au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi!>„- serialul Grey’s Anatomy.

„M-am îndrăgostit.”- Marţi, după Crăciun (n.r. aşa justifică personajul Paul Hanganu faptul că a fost infidel).

„Indiferent cine ţi-a frânt inima şi cât îţi ia să te vindeci, nu vei putea trece peste fără prietenii tăi.”- Sex and the City.

„Ceea ce defineşte până la urmă o relaţie este o altă relaţie.”- Sex and the City.

„Când bărbaţii fac gesturi măreţe, se presupune că ele sunt romantice. Când femeile le fac, se presupune că sunt disperate sau nebune” – Sex and the City.

Citeşte alte 12 replici pe a doua pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!