Relaţii: Ce vor bărbaţii de la noi?

De Adina Radu, pe

La această întrebare, multe dintre mamele noastre probabil ne-ar răspunde că vor doar să ne intre în pantaloni. De fapt, atunci când sunt într-o relaţie, sexul nu este singura aşteptare de la noi.

Comunicarea e pe primul loc

Bărbaţii vor ca partenerele lor să le poată spune ce vor şi de ce au nevoie, într-un mod simplu şi direct. Onestitatea este o virtute pe care Ei o apreciază.

Siguranţă

Femeile sigure pe ele sunt foarte apreciate. Ei preferă o parteneră independent, cu proprii prieteni şi interese, nu să intre într-o relaţie în care ea să se scufunde cu totul în viaţa lui.

Fără manipulări

Femeile ştiu cel mai bine cum să manipuleze emoţional un bărbat, însă lor nu le place acest lucru. Ei nu vor să fie nevoiţi să citească gândurile partenerelor sau să interpreteze semnale, iar atunci când nu reuşesc să înţeleagă, să fie pedepsiţi.

Responsabilitate, dezvoltare

Ei sunt atraşi de femeile puternice, care se pot autoironiza atunci unde este cazul. Vor ca Ele să se dezvolte şi să fie responsabile de experienţa emoţională proprie.

Fidelitate şi angajament

Nu este corect să spunem că Ei vor de la noi doar sex şi să fie liberi să plece oricând au chef sau să înşele ori de câte ori au ocazia. Nu, şi Ei vor stabilitate emoţională, au nevoie de fidelitate din partea partenerei şi ca ea să fie cu adevărat angajată în relaţie.

Să nu fie emasculaţi

Ei vor ca Ele să ştie cum să-i trateze. Nu vor să fie emasculaţi, ci apreciaţi şi încurajaţi în ceea ce fac, iar atunci când greşesc, cea mai puternică armă pe care Tu o poţi folosi este comunicarea.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!