Poziţiile sexuale care nu le plac femeilor

De Stela Moisescu pe

Multe femei consideră că au o problemă atunci când sexul le provoacă mai degrabă disconfort, nebăgând de seamă influenţa poziţiilor sexuale. Unele dintre ele pur şi simplu…
… nu sunt construite pentru plăcerea ta, ba dimpotrivă!

După câteva discuţii amicale, am aflat care sunt poziţiile de sex care nu le plac unor femei, precum şi motivele invocate de ele!

Iată care sunt cele 7 poziţii sexuale care le displac femeilor şi află dacă le împărtăşeşti sau nu opiniile.

1. Poziţia în care el stă în şezut, cu spatele sprijinit de un perete, iar tu în braţele lui arată foarte bine… pare romantică şi pasională în acelaşi timp, plus că îl poţi privi în ochi pe iubitul tău şi îl poţi săruta.

Totuşi, în privinţa mişcărilor şi a senzaţiilor simţite poziţia nu este atât de satisfăcătoare. „A fost pentru prima oară când am simţit nevoia ca iubitul meu să aibă burtică sau un penis de lungime mai scurtă”, glumeşte Alina. Stând vertical peste iubitul tău şi cu picioarele îndoite şi depărtate pe lângă el practic nu te poţi mişca foarte mult sus-jos.

2. Multe femei susţin că poziţia doggie style trebuie realizată undeva către sfârşitul partidei, cu un iubit priceput, căci poziţia permite o penetrare foarte adâncă, ce poate cauza cu uşurinţă dureri. De aceea unele femei nu o preferă, mai ales la început. Cu puţină încălzire şi un iubit ce ştie să asculte de indicaţiile iubitei lui se rezolvă impedimentele.

3. O altă poziţie ce primeşte o bilă neagră de la femei este cea în care stai deasupra cu spatele la el. „Din această poziţie îi văd şi îi ating doar picioarele… este trist!”, se confesează Gabriela. Într-adevăr poziţia nu te răfaţă nici vizual, nici tactil, plus că nici fizic vorbind nu e construită pentru plăcerea ta.

Nu ai parte de o stimulare a clitorisului, nici iubitul tău nu ajunge să te atingă şi nici tu nu prea poţi să o faci de vreme ce trebuie să te susţii în mâini pentru a realiza mişcarea. În plus, modul în care penisul bărbatului stă în stare de erecţie, face ca penetrarea să fie orientată către peretele tău anterior, deci nu către peretele frontal pe care se găseşte punctul G.

4. Cu picioarele pe umerii lui poate fi palpitant, dacă eşti mai flexibilă sau ai picioarele mai lungi, dar pentru Ana, o femei mingionă, ce are un iubit mult mai înalt, poziţia aceasta reprezintă un real efort. „De fiecare dată când încerc să îmi ridic picioarele ca să stau comod pe umerii lui, posteriorul se ridică şi el, iar penetrarea se face dintr-un unghi bizar, moment în care el începe să se aplece spre mine, ceea ce îmi dă o durere de picioare.” Aşadar, ea evită pe cât posibil poziţia.

5. Nici poziţia misionarului nu este pe placul tuturor femeilor. În forma clasică, cu picioarele depărtate şi îndoite, multe o consideră plictisitoare. Din nou, poziţia aduce disconfort femeilor cu coapsele înguste, care au parte de parteneri mai laţi în şolduri, căci penetrarea în forţă le lasă cu dureri la încheietura picioarelor.

6. Vei avea garantat dureri spate cu această poziţie şi nu rămâne decât să decizi dacă plăcerea merită sa nu. Este vorba de poziţia în care stai pe o masă, iar iubitul tău stă în picioare în faţa ta. Ideal ar fi să nu te laşi cu spatele pe masă, dacă nu vrei să ai dureri câteva zile după, te sfătuieşte Alina.

7. O altă poziţie nu foarte prietenoasă este cea în care stai în picioare, uşor aplecată în faţă, iar iubitul te penetrează din spate. Dacă există o diferenţă notabilă de înălţime îi va fi greu să găsească unghiul potrivit, plus că nu multe femei se simt cu adevărat în echilibru, cât timp se sprijină cu mâinile de un perete din faţă.

Iată care sunt cele 6 poziţii de sex din care atingi orgasmul garantat!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro