Poveşti sexy de la cititoare

De Revista Unica, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:39

Am rugat mai multe cititoare să me împărtăşească cele mai hot partide de sex pe care le-au trăit alături de iubiţii lor. Iată care sunt cele mai sexy poveşti.
Ne aşteptam să primim scrisori din partea cititoarelor, dar nu mică ne-a fost mirarea când am descoperit că avem şi cititori! Sperăm că desuurile oferite de Women-World vor fi o surpriză plăcută pentru iubita celui care ne-a scris şi s-a semnat VALMIS.

Relaxaţi şi cu duşul făcut

„Sunt împreună cu iubitul meu de aproape zece ani, mai exact din clasa a zecea. De-a lungul timpului, viaţa noastră sexuală, sentimentală, şi nu numai, s-a schimbat progresiv în bine. Încă ne respectăm şi ne iubim, încă simţim că nu suntem nimic unul fără celălalt şi mă simt mândră, onorată şi  norocoasă pentru că îl iubesc şi mă iubeşte.Acum, să revin la subiectul fierbinte. Cu ceva ani în urmă, am plecat la o petrecere cu iubitul meu, împreună cu prietenul lui cel mai bun, şi el însoţit de o fată. Acolo lume multă, numai necunoscuţi. La un moment dat, am început să dansăm timid, să ne sărutăm, să ne mângâiem, făcând abstracţie de faptul că erau numai străini în preajma noastră. Bineînţeles că ni s-au urcat hormonii la cap. În clipa următoare, m-am dus la prietenul nostru, l-am tras de mână şi i-am spus că am nevoie de el URGENT. Ei, ce credeţi că am făcut? Ne-am băgat în toaleta gazdei, dar geamul uşii era de termopan mat, aşa că singura soluţie era să rezolvăm „problema” cu lumina stinsă, şi pot să spun că am făcut dragoste în timp ce prietenul nostru ne-a păzit, spunându-le celor care deja făcuseră coadă la toaletă că e ocupată. Orgasmul n-a întârziat să apară în urma partidei noastre, dar dacă tot aveam paznic la uşă, ne-am permis şi să facem duş după…Şi uite aşa am ieşit noi calmi şi relaxaţi din baia oamenilor, dar normal că „paznicul” ne-a înjurat de toate neamurile – vorba vine – nu din cauză că ne-a păzit, ci pentru că sunetele ce se auzeau de partea cealaltă a uşii l-au întărâtat la maximum.”
Iulia Andreea Oancea

Dragostea vine când nu te aştepţi

Dacă-mi amintesc bine, furasem şosetele fratelui meu (pentru că nu mai aveam altele curate), ce nu se potriveau deloc cu restul, nici măcar din punct de vedere al culorilor). Iar lenjeria intimă o pusesem în grabă, mai exact chiloţii pe dos. Eram doar pieptănată şi puţin rujată, ca într-un final să mă întorc ciufulită şi cu rujul întins şi mâncat. Mă grăbeam să mă întâlnesc cu un tip de care mă simţeam atrasă, dar nu m-aş fi gândit să fie ceva între noi vreodată, ci doar simplă amiciţie. Acestui tip trebuia să îi înapoiez o carte foarte rapid, înainte ca el să plece la bunicii lui. Îl cunoşteam de câţiva ani. Aşa că ne-am întâlnit, i-am dat cartea şi a plecat. M-am întors în apartament şi surpriză, mă sună. S-a întors. Spunea că vrea să mă mai privească un pic. Aşa că am coborat iar şi ne-am întins la vorbă. Ştiam unde voia să ajungă dar era ok, întrucât îmi plăcea şi mie de el foarte tare. Am început în maşină să ne sarutăm, ne-am dezbrăcat pe scările blocului şi în lift (bineinţeles că am dat nas în nas cu câteva vecine bătrânele, nici nu se putea altfel), apoi la mine în apartament. Ţin să spun că, în momentul respectiv, mi-aş fi dorit tare mult să nu port acele şosete şi nici chiloţii pe dos (m-a tachinat o perioadă pe tema asta). Ne-am făcut de cap pe covor, am lins jumătate de borcan de miere unul de pe altul, am făcut duş împreună, am comandat o pizza (o mâncam tot de pe noi, evident) iar după o oră ne-am făcut iarăşi de cap. De data asta, în maşina lui (l-am rugat să o facem acolo, să văd cum e). Aveam pe sub palton doar nişte portjartiere, puse special pentru el. A fost o partidă foarte pasională, în ciuda spaţiului incomod. El a plecat la bunici iar eu am urcat în apartament. Ne-am mai întâlnit în weekendul următor, apoi din ce în ce mai des.
Flore

O prietenă întreprinzătoare

Era sâmbătă, o seară de vară superbă. Eu şi prietenul meu am sunat câţiva prieteni să mergem în oraş. În cele din urmă, ne-am întâlnit. Eram vreo patru cupluri, am plecat înspre club, dar pe drum îmi venise un chef nebun să fac dragoste. Simţeam nevoia ca iubitul meu să mă mângâie, să mă facă să mă simt în al 11-lea cer – noi am trecut de mult de al 9-lea… Ajungem la club, ne aşezăm la masă, comandăm şi îi zic iubitului că merg până la baie cu prietena mea, Alexandra. Pe drum, îi spun Alexandrei că nu mai rezist şi că e posibil să plec acasă, că nu mai am stare… trebuie să o fac! Intru în cabina şi… Alexandra mea, între timp, s-a dus la prietenul meu şi i-a spus tot, nu am apucat să termin ce trebuia să fac la baie că cineva bate la uşă…Ocupat!Eu sunt…(iubitul)Stai puţin că acum ies.Vreau şi eu să intru, a zis el. Îi dau drumul şi intră şi el în cabină. Să mai spun că era atât de îngust locul acela, încât a trebuit să se lipească de mine pentru a putea închide uşa? A început să mă sărute, să mă mângâie… Aveam o emoţie de nu ştiam ce e cu mine, nu din cauza lui, ci pentru că eram într-un loc necunoscut, cu mulţi necunoscuţi în preajmă, şi ne putea prinde oricine. Asta n-a contat prea mult, în următoarea secundă eram dezbrăcaţi şi transpiraţi… Cred că vă daţi seama şi voi ce s-a întâmplat… Ajunsesem în al 11-lea cer! Era… extraordinar! Am terminat, ne-am îmbrăţişat… am început să râdem.”
Blue Sky

Mi-am înşelat iubitul. Cu o femeie!

„Aventura mea cu o femeie este micul meu secret, dar pentru că vrei să mă cunoşti mai bine, o să ţi-o dezvălui… Eram colege de serviciu. N-am avut niciodată prea multe prietene – mă înţelegeam mai bine cu băieţii. Obişnuiam să ne facem vizite în timpul liber la o cafea – şi cam atât. Aveam o relaţie pe vremea aceea, şi ea la fel – o relaţie interzisă, însă. Am invitat-o la mine într-o seară, să mai bârfim, să mai povestim picanterii, fără să ştim ce ne va rezerva acea seară. O Doamne, când mă gândesc, parcă nu-mi vine să cred că mi s-a întâmplat! Stăteam în sufragerie şi vorbeam la telefon, prietenul meu îmi insinua premisa unei despărţiri. Eram năucită. Îmi venea să plâng, dar sufeream în tăcere. Ea s-a apropiat de mine, o respiraţie caldă mi-a mângâiat gâtul. Continuam să vorbesc, când nişte buze calde mi-au atins urechea. Simţeam că pulsul o ia razna, am scăpat telefonul şi m-am întors spre ea. Voiam să mă răzbun pe el, să îl înşel… şi am făcut-o! Braţele noastre s-au încrucişat, buzele înfierbântate de terminaţii nervoase s-au unit într-un sărut nărăvaş, cel mai pasional pe care l-am avut vreodată. Sfârcurile s-au întărit sub mângâierea ei… Şi ne-am iubit toată noaptea, iar şi iar! A fost fantastic, un vis! Ne-am trezit îmbrăţişate, obosite, fericite…”
Nicoleta Ghinea

Aventura începe după ziua mea

„Aniversasem ziua de naştere, evenimentul luase sfârşit şi aveam mult de strâns. Am rugat o colegă de birou să rămână. (…) Am adus aspiratorul, deoarece rămăsese ultimul lucru de făcut, şi am luat loc pentru câteva clipe în fotoliu, clipe care au fost de ajuns pentru ca ea să înceapă aspiratul. Am ezitat să mă ridic, deoarece mişcările unduitoare ale şoldurilor ei îmi făceau bine. Se apleca, se ridica, se unduia… M-am ridicat, îmi era oarecum jenă, întrucât se observa foarte bine penisul meu în erecţie. Să-i distrag atenţia, mi-am amintit că sticla de şampanie nu fusese desfăcută şi am invitat-o să sorbim o cupă. Ea, neîndemânatică, sau poate intenţionat, şi-a vărsat şampania pe bluză. Imediat m-am oferit să-i aduc un tricou să se schimbe. Şi-a scos bluza dintr-o mişcare şi a rămas în sutien – priveliştea era de vis. Am prins curaj şi m-am apropiat de ea ca un fulger, am iniţiat un sărut la care a răspuns instantaneu şi cu pasiune – se dezlănţuise furtuna. Mângâieri, sărutări, atingeri uşoare sau profunde, haine în zbor prin cameră, totul înflăcărat între noi. Deodată, ne-am trezit goi şi arzând de dorinţă. Am împins-o puţin şi s-a întins pe masă. I-am mângâiat uşor sânii şi am coborât încet, ca de pe un munte ce se unduia după mâinile mele. Am mai coborât puţin, labiile erau umede şi ardeau de dorinţă. Mă dorea, îi simţeam mâinile ce mă împingeau din spate să intru. Clipele curgeau ca într-un vis, m-am simţit cuprins ca într-o capcană de picioarele ei încolăcite de mine.”
VALMIS

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro