Povestea Elenei: să spun stop sau să merg înainte?

De Unica.ro, pe

Sunt Elena, am 28 de ani şi mă gândesc să spun stop unei relaţii de 3 ani. Poţi să mă ajuţi să iau cea mai bună decizie?
Ne-am cunoscut în 2007 – eu aveam 24, el 30. Ne-am simpatizat imediat, însă aproape un an am fost doar amici.

Am început să vorbim des, mi-a cerut numărul de telefon. Într-una din serile când mă ştia stresată de la serviciu, mi-a dat mesaj că vrea să ne vedem. Ne-am văzut şi m-a sărutat foarte afectuos, mi-a zâmbit şi a început să vorbească de parcă nimic nu se întâmplase. Au trecut zilele aşa – ne vedeam seara, vorbeam şi ne dădeam mesaje zilnic, ne bucuram unul de compania celuilalt.

Am început să mă ataşez de el şi să fiu atrasă de maturitatea lui şi când a simţit asta, a început să fie puţin altfel. Totuşi, se simţea bine cu mine şi este cert că m-a ajutat să trec mai uşor peste perioade grele din viaţa mea. Nu ştiu când s-a făcut 1 an, nu se întâmplase ceva cu adevărat semnificativ: prietenii ştiau de noi, familiile ştiau câte ceva, ieşeam cu el în oraş, dar nu simţeam că relaţia noastră este strânsă, ci mai degrabă un surogat, ceva ca să treacă timpul mai bine pentru amândoi.

S-au făcut 2 ani – relaţia avea suişuri şi coborâşuri pentru că eram plecată din oraş din cauza serviciului şi ne vedeam rar, 1 dată pe săptămână. Aparent, nu ne afecta dar de fapt, se acumulau lucruri pe care nu le ştiam unul despre celălalt, deşi vorbeam des. A început să îşi facă un program în care nu reuşea sau nu vroia să mă includă când veneam acasă. Pentru că era obişnuit fără mine, fiecare seară avea o activitate specific bărbătească: ieşire în bar, fotbal, tenis, saună, alergat la pădure, plecat cu cortul la munte. Deşi eram intrigată, am ţinut-o aşa, pentru că reuşea de fiecare dată să mă împace cu momente frumoase, care mă făceau să nu renunţ.

Să mai spun şi că în 2 ani jumătate nu am făcut dragoste pentru că nu aveam unde? La mine acasă nu vroia să vină, la el acasă ca şi la mine erau mereu părinţii, să mergem undeva doar noi doi nu îi surâdea, pentru că noţiunea lui de distracţie era legată de gaşcă.

Citeşte continuarea poveştii Elenei pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!