10 poziţii sexuale pentru sex lent sau rapid

De Stela Moisescu pe

Tu ce preferi: sexul lent, pe cel rapid sau pe cel… întâi lent, iar mai apoi rapid? Indiferent care sunt gusturile tale, obţii plăcere maximă, dacă alegi acele poziţii sexuale…
… potrivite ritmului tău preferat de a face sex.

Poziţii sexuale pentru sex rapid

Iată care sunt acele poziţii care permit o penetrare rapidă!

1.
Stai aşezată pe spate cu genunchii la piept şi lasă-l pe iubitul tău să îngenuncheze şi să se aplece deasupra ta, astfel încât să apese cu pieptul pe tălpile tale. Te va ţine chiar de încheieturile picioarelor şi va începe penetrarea. Dacă eşti minionă, iar iubitul tău mai puternic, el nici nu trebuie să se mişte. Poate să te mişte doar pe tine cu mâinile.

Dar poţi şi tu să controlezi penetrarea, apucându-l cu mâinile de posterior. Iar dacă amândoi vă puneţi mâinile la treabă, ritmul va fi unul ameţitor.

2. Stai aşezată pe o masă, cu faţa în sus şi picioarele ridicate, astfel încât să fii cu posteriorul la marginea mesei. Iubitul tău va sta în picioare şi te va penetra, având grijă să îţi aşeze picioarele, câte unul pe fiecare umăr. Ţi le va strânge, pentru a controla mai bine mişcările rapide. Pentru un plus de erotism te poate ţine de glezne şi îţi poate îndepărta sau apropia picioarele ca şi cum s-ar juca cu o foarfecă.

3.
Dacă vrei să fii tu cea care efectuează mişcările rapide poţi să stai tot pe o masă, dar cu picioarele urcate pe ea şi îndepărtate, iar tălpile sprijinite de marginea mesei. Te laşi pe spate şi îţi susţii greutatea corpului în palme. Iubitul tău trebuie să stea în picioare în faţa ta, pentru a te penetra, dar tu vei fi cea care se mişcă mai mult.

4. O poziţie în care amândoi aveţi libertate de mişcare este doggie-style, care este ideală pentru un ritm mai rapid de a face sex. Pentru un plus de rapiditate în mişcări găseşte o suprafaţă pe care să o apuci cu mâinile, cum ar fi tăblia patului.

5. Nici consacrata poziţie în care tu stai deasupra nu te va dezamăgi. Stai însă cu tălpile sprijinite în suprafaţa patului şi roagă-l pe iubitul tău să te susţină cu mâinile aşezate pe posteriorul tău.

Poziţii sexuale pentru sex lent şi rapid

Iată două poziţii în care puteţi alterna ritmul lent cu cel rapid!

6. Aşează-te pe burtă cu picioare întinse şi îndepărtate. Iubitul stă deasupra ta, sprijinindu-se în mâini. Poate să stea cu picioarele întinse între picioarele tale la început, timp în care te penetrează lent. Mai apoi, îşi va îndoi picioarele trecându-le de o parte şi de alta a picioarelor tale. Sprijinit în genunchi şi mâini poate accelera viteza.

7. Poziţia linguriţă vă permite şi ea să alternaţi ritmul penetrării după bunul plac. Atunci când îţi lipeşti spatele de pieptul lui, iar el îţi ţine ridicat piciorul de deasupra ritmul este mai rapid. Coboară piciorul şi aşează-l peste al lui, în timp ce îţi arcuieşti spatele. Aşa viteza se reduce şi creşte senzualitatea.

Poziţii sexuale pentru sex lent

Iată care sunt acele poziţii care permit o penetrare lentă!

8. O poziţie în care mişcarea este lentă este cea în care stai tu deasupra, dar cu picioarele întinse, sprijinindu-te în palme. Desigur, poţi modifica poziţia picioarelor oricum doreşti, păstrând direcţia înainte-înapoi a penetrării.

9. O poziţie lentă şi erotică este cea în care stai pe un scaun, cu faţa la spătar. Iubitul tău te va penetra din spate, sprijinindu-se în picioare şi stând cu mâinile pe umerii sau şoldurile tale. Pentru un plus de erotism se poate lipi cu pieptul de spatele tău apucând cu mâinile spătarul scaunului.

10. În poziţia misionarului, aşează-ţi picioarele pe umerii iubitului, în timp ce el stă în şezut şi îţi mişcă uşor şoldurile înainte şi înapoi. Din această poziţie punctul G este intens stimulat.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro