6 locuri din casă ideale pentru sex

De Revista Unica, pe

Deschide-ne uşa! Îţi oferim un tur al casei care îi dă peste nas rutinei. Ignorăm dormitorul şi schiţăm o hartă sexuală a traseelor provocatoare.
Te provoc să îţi reziliezi abonamentul la sexul în dormitor şi să explorezi sugestiile noastre. Casa ţi se va transforma în proverbialul „cuibuşor de nebunii“, iar bătrânul pat nu se va mai potrivi cu noua ta atitudine sexuală avangardistă.

1. La balcon, o serenadă

Pentru o partidă tare pe balcon, fă-o ca Lady Gaga în videoclipul „Paparazzi“: echipează-te cu o şampanie bună, cu o pereche ameţioare de tocuri… şi atenţie la echilibru! Balconul este prin natura lui un loc de poveste, unde se pot întâmpla multe, şi nu mă gândesc la Romeo şi Julieta când spun asta, ci la vecinii paparazzi. Da, există riscul ca momentele-cheie să nu trecă neobservate!
Truc: pe balcon, tu eşti în lumina reflectoarelor, doar am stabilit că o faci precum o divă: lasă-l să te penetreze pe la spate şi relaxează-te admirând panorama din dreptul geamurilor. Doar pericolul de a fi surprinşi ar trebui să fie suficient pentru a garanta o experienţă de patru stele.

2. Examen de treaptă

Se va susţine pe scări – nu oriunde, ci la bloc. Acolo lucrurile devin de-a dreptul interesante, căci trebuie să profiţi de casa… scării. Se recomandă ultimul etaj, unde vei avea iluzia intimităţii. Şi programează-ţi partida într-un interval orar când lumea este în general plecată, cum ar fi în timpul săptămânii, pe la prânz. Cum scările nu sunt tapiţate în catifea, poziţia nu va fi cea mai comodă.
Truc: aşază-te, lasă-l pe el la verticală, câteva trepte mai jos şi pune-ţi picioarele pe umerii lui. Ah, dacă auzi paşi pe scări, dă-i de veste… Uneori lumea se mai întoarce de la serviciu şi pe la amiază. Ups!

3. Curat murdar

Doar maşina de spălat îţi poate oferi asta. Şi pentru că susţinem practicarea mai multor activităti simultan, chiar insist să pui rufele la spălat şi să aştepţi răbdătoare momentul centrifugării. Maşina vibrează, deci urcă-te cu fundul pe ea, încolăceşte-ţi picioarele în jurul lui şi… bon voyage! Dacă eşti în bucătărie, poţi începe preludiul pe lângă frigider. Acolo ai acces la tot felul de ingrediente: un pic de  frişcă, un strop de vin… Toate îţi vor face şi mai picantă experienţa „gospodărească“.
Truc: între noi fie vorba, deunăzi, cineva mi-a şoptit că maşina de spălat vibratoare (ăăă, pardon, rufe!) este ideală şi pentru o partidă de sex solo. Ai reţinut sugestia?

4. Hai la masă!

Vizionând scena de sex  dintre Jack Nicholson şi Jessica Lange în „Poştaşul sună întotdeauna de două ori“, am reţinut morala: nimic nu supravieţuieşte unei partide spontane pe masa din bucătărie! Cuţite, tăvi, pungile cu făină – toate vor sfârşi pe podea. Deci, înainte de a demara orice, te sfătuiesc să îţi duci la adăpost servicul de porţelan.
Truc: permite-i lui, la început, să stea deasupra şi să înceapă preludiul, dar nu îl lăsa să te dezbrace încă. Atunci când lucrurile  devin insuporotabil de   fierbinţi, schimbă poziţia, urcă-te pe el şi scapă de haine în cel mai sexy fel cu putinţă – suspansul prelungit îi va creşte apetitul pentru orice!

5. Occupied, do not enter!

Căci se face sex pe chiuveta din baie. Se recomandă celor care au în dotare o chiuvetă solidă, care se sprijină pe un picior sau un dulăpior, ca să fiţi siguri că după nu veţi chema instalatorul. Nu de alta, dar va şi el curios să afle ce s-a întâmplat… Urcată cu fundul pe marginea chiuvetei, cu el între picioarele tale, vei avea ceva din intimitatea pe care ţi-o dă poziţia misionarului, dar la verticală.
Truc: înălţimea chiuvetei este perfectă pentru această figură, nici prea jos, nici prea sus. Tu ai un sigur lucru de făcut: depărtează-ţi picioarele foarte mult, ca să profiţi de o stimulare clitoridiană cât mai intensă. Sună periculos de alunecos, nu?

6. Iubitule, ia un loc…

Pe toaletă. Conform principiului din imobiliare care spune că locaţia face toţi banii, mi-am propus să încheiem turul casei într-un mod care sigur îi va pune capac iubitului tău. Gândeşte-te: acest „teritoriu virgin“ de-abia aşteaptă să fie cucerit de o femeie îndrăzneaţă!
Truc: pentru a-i da cezarului ce-i al cezarului, îngenunchează în faţa lui şi oferă-i cel mai tare sex oral. Partida inedită îţi va propulsa repuţia direct în liga celor „fără inhibţii.“ Hai liberarea!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!