Lucruri pe care trebuie să le știi înainte să te măriți

De Adina Radu, pe Ultimul update Joi, 05 mai 2016, 17:54

Oricât ai crede ca ai observat și învățat suficiente despre căsnicie, întotdeauna te va suprinde cu ceva nou. O căsnicie fericită este un drum lung, cu multe piedici, dar și cu multe satisfacții.

Dacă visezi sau te pregătești pentru momentul în care îți vei uni destinele cu alesul tău, îți voi dezvălui câteva dintre lucrurile pe care mi-aș fi dorit să le știu înainte să mă mărit.

Citește și Semne că trebuie să-l ceri în căsătorie

Nu vrea o servitoare și nici o mamă. Vrea o soție

Contrar a ce ne învață societatea românească, bărbații adevărați nu își doresc o cameristă, o bucătăreasă sau încă o mamă. Vor un partener care să le fie alături, care să le fie sprijin și pentru care să fie sprijin.

Iertarea este divină

Chiar dacă este sufletul tău pereche, adu-ți aminte că este un om. Un om cu defecte și calități. O căsnicie va dura doar dacă cei doi vor putea să ierte repede și să aprecieze calitățile și să ignore defectele.

Fii realistă!

Romantismul din cărți și filme nu există. Adevăratul romantism e cel dintre voi doi.

Nu există căsnicie normală!

Nici măcar nu știm ce este normal. Fiecare căsnicie se confruntă cu problemele ei și fiecare căsnicie se bucură de lucruri diferite. Nu fă comparații cu căsniciile prietenelor tale!

Renunța la așteptările nerealiste!

Soțul tău nu este perfect. Așteaptă-te la zile în care nu va putea să-ți satisfacă toate dorințele. Nu te va putea asculta sau nu te va putea ajuta cu jobul tău. Astfel de așteptări din partea ta nu sunt sănătoase pentru căsnicia ta.

Luptă până la capăt!

În afara chestiunilor ilegale, care nu se pot rezolva, orice problema întâmpinată își poate găsi soluția. Niciodata nu renunța la căsnicia ta.

Lucrurile mici, bucuriile mari

Un sărut pe obraz înainte de culcare, o glumă pe care ți-a trimis-o pe Whatsapp sau o cină gătită împreună, astea sunt micile lucruri pentru care trăim și ne aduc fericirea.

Fii mândră ca ai zis DA

Decizia de a te căsători va fi cea mai bună decizie din viața ta. E un drum lung, cu gropi, dar ce drum frumos.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!