Lenjerii şi accesorii sexy pentru Crăciun

De Stela Moisescu, pe

Anul acesta doreşti să pui sub brad pentru iubitul tău un cadou roşu, sexy şi inedit? Dacă vrei să-i arăţi latura ta sexy cu ocazia sărbătorilor, atunci pregăteşte-i…
… o surpriză erotică iubitului tău. Sex-shop-urile îţi pun la dispoziţie, ca în fiecare an, lenjerii şi accesorii roşii ca focul, în ton cu perioada sărbătorilor, la preţuri foarte accesibile!

Iată 12 produse cu ajutorul cărora te vei simţi şi vei arăta sexy de Crăciun pentru iubitul tău!

Lenjerii şi accesorii sexy pentru CrăciunVrei să-l dai gata cu un aer inocent, dar şi indecent? Îmbracă atunci o lenjerie roşie, tip babydoll, cum este cea din imagine. O găseşti pe erogen.ro, la preţul de 119 lei.

Dacă nu-ţi lipseşte încrederea în atuurile tale fizice, optează pentru un body roşu, transparent şi mulat, la preţul de 82 lei.

Lenjerii şi accesorii sexy pentru CrăciunAcelaşi sex-shop îţi pune la dispoziţie şi câteva accesorii deosebite pentru Crăciun, cum ar fi perechea de ciorapi cu bandă, în culorile roşu cu alb, completate de fundiţe verzi festive. Îi găseşti la preţul de 40 de lei.

Îţi vor da o alură misterioasă mănuşile roşii din satin, ce costă 55 lei.
Lenjerii şi accesorii sexy pentru Crăciun

O jartieră cu totul şi totul specială este cea din imagine.

Este vorba de o jartieră roşie cu şnur, care poate fi asortată cu uşurinţă la un set simplu de bikini şi sutien sau corset, dând un aer sofisticat şi sexy ţinutei, cu minim de efort. O găseşti pe 4love.ro, la preţul de 45 lei.

Sex-shop-ul îţi pune la dispoziţie un set fantezist, sutien şi slip, roşii din dantelă, prevăzute cu şnur şi fundiţe, pentru o deschidere senzuală. Setul costă 110 lei.

Descoperă un costum de Crăciuniţă din 6 piese, la preţul de 120 lei, pe a doua pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!