Sexul, cea mai bună împăcare după o ceartă

De Mia, pe

De ce ne certăm cu partenerul de viaţă? Unii oameni fac asta pentru că nu-şi mai pot ţine frustrarea în frână şi îşi varsă nervii pe perechea nevinovată, alţii se ceartă de teamă că… se vor certa până se vor despărţi, iar ceilalţi se ceartă doar pentru că sexul de împăcare este pasional, fierbinte şi le promite, măcar pentru moment, un viitor mai bun împreună.
Împăcarea este cu atât mai plăcută între cei doi parteneri, cu cât reuşesc să scape de tensiune atunci când fac sex. Partida este cu atât mai satisfăcătoare cu cât persoana care te-a făcut să te simţi rău, te face pe urmă să te simţi atât de bine. Nervii şi agresivitatea se pot transforma în pasiune, iar sexul pasional este cu atât mai fierbinte.
Pe de altă parte, dacă sexul de împăcare devine o rutină după fiecare discuţie serioasă – sau chiar în timp ce vorbiţi – ar trebui să îţi pui câteva întrebări: cine „dă startul” partidei amoroase?, de ce se întâmplă acest lucru, ce subiecte delicate evitaţi atunci când preferaţi să vă ascundeţi în spatele contactului sexual?

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!