Lectie de sex

De Revista Look, pe

Francesca Twinn iti propune o reactualizare a cunostintelor tale despre sex! „Almanahul sexului”, cartea aparuta la editura Humanitas, este exact ce cautai daca… iti place sexul, dar, mai ales, daca vrei sa stii (mult) mai multe despre el.

Lectie de sex

Francesca Twinn iti propune o reactualizare a cunostintelor tale despre sex! „Almanahul sexului”, cartea aparuta la editura Humanitas, este exact ce cautai daca… iti place sexul, dar, mai ales, daca vrei sa stii (mult) mai multe despre el.

Secrete de boudoir
Ai tras cu urechea la discutia colegelor de birou si ti s-a parut interesanta „teoria” conform careia barbatilor le plac tocurile sexy nu numai vazandu-le pe strada, dar si in dormitor! Ce-ar fi sa pui la incercare imaginatia si simtul estetic al iubitului tau?
Ai nevoie de un trusou care, pe langa lenjeria fina, dantelata si parfumul senzual, sa cuprinda si o pereche superba de pantofi rosii cu toc inalt (pentru inceput, apoi poate chiar una de pe un site erotic). Sigur il vor incita, mai ales daca tu nu vei renunta nici o clipa la ei, chiar si in cele mai fierbinti momente!

Iubim, nu iubim…
Vrei sa faci un cadou cu feeling? Alege cartea „Vietile secrete ale indragostitilor”, scrisa de Simon Van Booy si aparuta in colectia Cartea de pe noptiera, la editura Humanitas. Dragostea, fragilitatea sentimentelor, finalul unei relatii si singuratatea sunt lumea personajelor acestei carti, in care „a iubi” este sinonim cu „a fi”.

Trei in pat?
Nu este vorba de vreo fantezie, ci de o mica problema numita telecomanda, care tinde sa se transforme in inamicul intimitatii atunci cand televizorul se afla in dormitor (mare greseala!). Solutiile sunt simple: scoateti televizorul din dormitor, sau faceti cu randul in ceea ce priveste folosirea telecomenzii. Si sfarsiti compromisul „o emisiune eu, una tu” cu vizionarea unor filme interesante sau erotice.

Prima intalnire
Esti emotiva, nu ai mai avut de mult timp o intalnire si te incearca emotiile numai cand te gandesti ca se va intampla diseara? |n niciun caz nu apela la „siguranta” pe care ti-o da un pahar cu alcool, fie si sub forma unui cocktail delicios. Lasa acest tip de tratatie dupa ce dai ochii cu el si incepi o conversatie, altfel, agitatia si stresul vor iesi in mod neplacut la suprafata. Alege un suc sau cocktail nonalcoolic si, daca lucrurile merg bine, lasa-te sedusa… si de un amestec cu putin alcool.

Lectie de sex
Francesca Twinn iti propune o reactualizare a cunostintelor tale despre sex! „Almanahul sexului”, cartea aparuta la editura Humanitas, este exact ce cautai daca… iti place sexul, dar, mai ales, daca vrei sa stii (mult) mai multe despre el. Cu cine se culca, de fapt Superman? De cand e folosita centura de castitate? Oare e adevarat ca Marlyn Monroe nu a avut niciodata orgasm? Iata doar cateva intrebari la care vei gasi raspuns!

de Mirela Gruia; foto: Dreamstime.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!