Dragoste şi sex: Ce să nu discuţi niciodată cu iubitul tău

De Adina Radu, pe

Este minunat atunci când ai o relaţie atât de bună şi deschisă cu partenerul tău încât puteţi vorbi despre absolut orice. Cu toate acestea, „absolut orice” poate omorî, încet, dar sigur, pasiunea şi romantismul dintre voi, atunci când deschizi anumite subiecte…
Cum te pregăteşti pentru sex
Un sfat bun pentru orice relaţie este să păstrezi un pic de mister între voi. Nu înseamnă să ţii secrete de partenerul tău, însă unele lucruri ar trebui să le păstrezi doar pentru tine – sau pentru prietenele tale. Asta include şi modul în care tu te pregăteşti pentru o partidă de amor cu iubitul tău: fie că te epilezi pe picioare cu puţin timp înainte să vă vedeţi, fie că stai ore întregi în faţa oglinzii ţinând discursuri motivaţionale etc., el probabil nu vrea să ştie asta, dar vrea să aprecieze produsul finit.
De ce ai stat la baie atât de mult
Pentru multe femei, nevoile fiziologice sunt un subiect delicat şi profund jenant. Însă orice om, femeie sau bărbat, are nevoie la toaletă, orice om îşi face nevoile. Totuşi, nu este cazul să îi explici iubitului tău de ce ai petrecut atât de mult timp la baie când te-ai dus ultima oară, pentru că… ştii vorba aceea, „moartea pasiunii”.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!