Cum arata cealalta?

De Revista Look, pe

De la vreme, ai inceput sa banuiesti ca se intampla „ceva” cu el. Sa fie vorba de o alta… femeie?

Cum arata cealalta?

De la vreme, ai inceput sa banuiesti ca se intampla „ceva” cu el. Sa fie vorba de o alta… femeie?

Touch and feel
Ce frumos ar fi sa va aduceti aminte de perioada in care o simpla atingere va electriza! Timpul petrecut impreuna a mai „tocit” din sensibilitate, asa ca nu ezitati sa adoptati o tactica sexy de agitat simturile. Cum incepe? Simplu si nu in dormitor!


Neaparat pe nepregatite, incepe sa-l mangai pe piele pana spre zonele erogene, fara sa atingi „zonele fierbinti”. Nu vorbi! Nu te lasa dusa repede in dormitor! Nu te…dezbraca! Ai voie sa nu mai rezisti doar in momentul in care te ia pe sus. Data viitoare trebuie sa inceapa el (asteptam un feed back de la tine)!

Stresul mutarii
Ati gasi un cuibusor si vreti sa va mutati impreuna? Uneori, stresul impachetarii, transportului si aranjarii lucrurilor duce la certuri absolut ridicole. Ia masuri inainte sa va certati! Cumpara o sticla de sampanie si, in prima seara de la mutare, lasa tot deoparte si scoate sticla, impreuna cu doua pahare. Opreste-l din treaba, ia-l in brate si sugereaza-i ca o casa noua trebuie „botezata”, ca sa fie cu noroc! Ce se intampla dupa ce beti sampanie, face parte tot din ritualul norocos.

Cum arata cealalta?
De la vreme, ai inceput sa banuiesti ca se intampla „ceva” cu el. Sa fie vorba de o alta… feminina? Nu te lasa „dusa” de confortul aparent al relatiei! Amanunte mici, cum ar fi schimbarea brusca a programului, aparitia unei chei noi alaturi de breloc (cheia de la o…garsoniera?), inceperea unei diete de slabire, desi tu te straduiesti de mai mult de un an sa-l convingi ca ar fi timpul, toate nu te pot duce cu gandul decat la faptul ca are o pasiune.

Cum arata dumneaei? Ei bine, inainte sa te pui pe panda si sa incepi sa ai insomnii, calmeaza-te exact cat pentru o discutie fara ascunzisuri. Lasand imaginatia sa te chinuiasca, nu faci altceva decat sa pierzi timpul si sa-ti faci rau. Provoaca-l si lamureste situatia!

Fara comparatii!
Viata de cuplu a unei colege ti se pare ideala, iar a ta parca are de la un timp numai neajunsuri? |ncearca sa te „uiti” cu mai multa atentie la fata ei atunci ii cand raspunde la telefon sotului si observa daca in discutiile despre timpul liber este inclus si el.
Gandeste-te si daca nu este vorba si de o anumita dependenta materiala a acesteia, totul dublat de discretia ei innascuta. Datele aparentului ei succes in viata de cuplu s-ar putea sa fie altele. Iar tu sa te fi inselat, si, in acest timp, sa fi uitat ce este bun in relatia voastra.


de Mirela Gruia; Foto: Dreamstime

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!