Gânduri pe care le au bărbații la prima întâlnire

De Amelia Matei pe
Sexul nu este singurul lucru la care se gândesc bărbații când sunt la o primă întâlnire. Vezi ce le trece prin cap când îți lasă impresia că te ascultă.

„Erai mult mai drăguță în poze”

Dacă v-ați cunoscut pe Facebook, cel mai probabil se gândește la asta. Nimeni nu pune poze în care nu a ieșit bine, așa că s-ar putea ca așteptările lui să fi fost un pic mai mari în privința aspectului tău fizic. Nu îți face griji! Dacă vrea o relație, va avea răbdare să te cunoască și să afle ce fel de persoană ești. Dacă vrea o aventură de- noapte, însă, s-ar putea ca lucrurile să nu decurgă chiar cum ai sperat!

„Oare să o sărut acum sau după desert?”

Nu te gândi că bărbații nu au emoții, însă au grijă să nu îți arate asta. Cu siguranță este o situație ciudată și pentru el și își pune un milion de întrebări înainte să facă un pas, pentru că nu vrea să te supere.

„Oare o să mă lase să o sărut?”

După ce a ales momentul, probabil o să înceapă să se gândească la cum vei reacționa tu și va începe să aibă îndoieli.

„Sper că nu se așteaptă să plătesc eu pentru tot!”

Femeile vor să fie tot mai independente, iar asta îi face pe bărbați să nu mai fie atât de curtenitori ca pe vremuri. Sunt șanse mari ca el să aștepte să te oferi să împărțiți nota, chiar dacă are de gând să se ocupe el de tot. Nu te purta ca și cum este obligat să plătească pentru tine și s-ar putea să obții chiar și o a doua întâlnire.

„Sper să nu observe coșul de pe frunte!”

Nu te gândi că doar femeile își fac astfel de griji. Imperfecțiunile fizice îngrijorează pe toată lumea, așa că dacă s-a trezit cu un coș peste noapte, va fi neliniștit din cauza lui.

„Avem ceva în comun?”

Nu toți bărbații caută aventuri de-o noapte! Cei mai mulți își doresc la fel de mult ca tine o relație, de aceea se vor întreba, în timpul întâlnirii voastre, dacă aveți ceva în comun. Cercetările au arătat că bărbații se simt mai confortabil lângă o femeie care are aceleași pasiuni ca ei.

„Se va opri vreodată din vorbit?”

Dacă vorbești mult, fii sigură că se va gândi la asta. Ține cont că o conversație se face în doi, așa că nu mai discuta despre problemele tale de la muncă sau despre cearta pe care ai avut-o cu prietena ta cea mai bună și încearcă să găsești un subiect interesant pentru amândoi.

Sursa foto: 123rf.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Andreea Antonescu a oferit mai multe detalii despre divorț

Andreea Antonescu a oferit mai multe detalii despre divorț