Fanteziile bărbaţilor în funcţie de zodie

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Luni, 21 august 2017, 12:36

Semnul zodiacal îţi indică cu precizie ce fel de fantezii sexuale are iubitul tău. Analizează fanteziile bărbaţilor în funcţie de zodie, iar mai apoi surprinde-l pe iubitul tău…
… cu o experienţă sexuală inspirată. Va crede că eşti maestră în ghicirea gândurilor sale…

Berbec

Bărbatul Berbec adoră sexul spontan şi fără restricţii. Îi vei face o surpriză inedită dacă îl suni în toiul nopţii şi îi spui că ţi-e poftă de el sau îţi faci apariţia în faţa uşii lui în pardesiu şi nimic pe dedesubt. Adoră provocările aşa că nu va spune „nu” unei partide scurte în toaleta unui local. Deşi are o imaginaţie perversă, Berbecul nu va întrece limitele bunului gust în pat.

Taur

Bărbatul Taur înţelege care este farmecul preludiului, pentru că el găseşte satisfacţie în  anticiparea sexuală. Îşi imaginează cum îl stimulezi cu un masaj erotic şi îl atingi în cele mai sensibile zone, iar apoi îl răsfeţi vizual cu un striptease, căci Taurul trăieşte sexul cu toate simţurile. Adoră să fie atras în pat de către iubita sa cu flirturi şi gesturile seducătoare. Când ieşiţi în oraş, provoacă-l cu astfel de gesturi, iar când ajungeţi în dormitor nu începe direct actul sexual.

Gemeni

În fanteziile sale bărbatul Gemeni îşi foloseşte intelectul. Vorbeşte-i în timpul actului sexual şi propune-i să jucaţi diferite roluri în pat. Îi plac săruturile combinate cu şoapte fierbinţi şi scenariile sexuale elaborate. Ca să îi întreci fanteziile, cumpără costume tematice din sex shop şi întrerupe partida de sex pentru a-i spune ceva erotic şi în ton cu rolul înterpretat.

Rac

Pentru bărbatul Rac contează persoana cu care face sex şi contextul, aşa că fanteziile sale pot semăna cu un scenariu de film erotic. Racul este semnul zodiacal care se dă cel mai tare în vânt după bustul unei femei, considerându-l atuul cel mai sexy.  Dacă vrei să-l dai gata, adoptă o atitudine dominant în pat, căci romanticul Rac se visează în secret sclavul unei femei puternice.

Leu

Este greu pentru bărbatul Leu să separe dragostea de sex, deci fanteziile sale, deşi foarte picante din punct de vedere sexual, au şi un strop de afecţiune. Cel mai des vei întâlni în fanteziile lui femei devotate, care îi stau la picioare, gata să îi îndeplinească orice dorinţă. Îşi imaginează mai degrabă cum este satisfăcut şi putem spune că este egocentrist în pat. Totuşi firea competitivă îl stimulează să-i arate partenerei că o poate satisface. Dacă doreşti să îi provoci plăceri nebănuite lasă-l pe el să fie personajul principal şi întreabă-l pe un ton docil ce i-ar plăcea să-i faci în pat. Brusc va simţi cum i se materializează fantezia.

Fecioară

Numele semnului zodiacal ne induce în eroare, căci fanteziile bărbatului Fecioară nu sunt deloc inocente. Au o curiozitate nesăţioasă cu privire la sex, aşa că fanteziile lor sunt foarte variate. Totuşi , ele au un lucru în comun: îi place să privească… orice îi satisface curiozitatea. Lasă-l să te urmărească cum îţi provoci singură un orgasm, iar el ţi-l va oferi cu entuziasm pe al doilea, căci bărbatul Fecioară este altruist în pat şi în fanteziile sale. Îi instigi la sex dacă apari de fiecare dată în lenjerie sexy şi fantezistă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!