4 tehnici prin care înveţi să îţi placă sexul oral

De Stela Moisescu, pe

Ştiai că mai bine de jumătate dintre reprezentantele sexului frumos nu vor să facă sex oral partenerului? În timp ce 13% dintre femei îl detestă de-a dreptul,…
… 41% îl fac fără nicio tragere de inimă. Statisticile sunt triste, mai ales pentru toţi acei bărbaţi care nu concep o viaţă întreagă fără acest răsfăţ. Ce-i de făcut atunci?

Dacă nici tu nu te dai în vânt după sex oral, dar nu vrei să-l privezi pe iubitul tău de această plăcere, atunci este important să faci tot posibilul să îţi placă această experienţă. Mai exact, trebuie să vezi dacă nu cumva poţi rezolva problemele pe care le ai cu practicarea sexului oral. Noi îţi oferim câteva sugestii!

1. Nu îţi place ideea de a face sex oral

Trebuie să recunoaştem, sexul oral pune femeia într-o poziţie delicată. Multe femei ar spune că de inferioritate… Schimbă un pic această perspectivă. După cum spune personajul Samantha Jones din serialul Sex and the City: „Poate că stai jos, în genunchi, dar îl apuci de bijuterii!” Cu alte cuvinte, deşi ţi se pare că sexul oral te pune într-un rol supus, de fapt, tu eşti cea care domină toată acţiunea. Tu decizi cum şi câtă plăcere îi oferi, iar el se va bucura de fiecare senzaţie. Gestul acesta nu face decât să-i arate că îl apreciezi şi vrei să îl faci fericit.

Mai apoi, poţi avea ezitări şi din cauza preconcepţiei că doar femeile uşoare fac sex oral. Deşi aceste etichete există din păcate, ar trebui să ştii că ele se schimbă total când eşti într-o relaţie de cuplu stabilă. Niciun bărbat întreg la minte nu îşi va judeca partenera de cuplu pentru că practică sexul oral.

2. Nu îţi place sexul oral, pentru că te oboseşte

Ai practicat sexul oral, dar ai constatat că este o activitate extenuantă? Într-adevăr, sexul oral îţi poate obosi muşchii spatelui, gâtul sau muşchii feţei. În timpul sexului oral trebuie să păstrezi o anumită mişcare, un anumit ritm, aşa că este important să alegi de la bun început o poziţie comodă. Ideal ar fi ca poziţia din care faci sex oral să îţi permită să-ţi mişti în sus şi în jos toată partea superioară a corpului, în special umerii, nu doar gâtul. Astfel eviţi durerile de ceafă.

Cât despre disconfortul simţit în zona feţei, încearcă să alternezi mişcările sus-jos cu cele în care doar îi săruţi penisul. Astfel, nu te vei trezi cu dureri sau blocări ale mandibulei.

3. Nu îţi place sexul oral pentru că te incomodează gustul sau mirosul

Pentru aceste genuri de probleme nu îţi pot recomanda decât două lucruri: trage-l pe iubitul tău sub duş, ca să miroasă bine, a curat, iar tu mestecă o bomboană mentolată, chiar înainte de sexul oral. Astfel, simţurile tale nu vor mai fi deranjate în timp ce-l răsfeţi pe iubitul tău.

4. Nu îţi place sexul oral pentru că îţi vine să verşi

O problemă frecventă ţine de reflexul faringian. Mai exact, în timpul sexului oral simţi că îţi vine să verşi. Află că acest reflex, deşi involuntar, poate fi amplificat de gândurile tale. Aşadar, este important să nu te temi de acest instinct, ci să înveţi să îl ignori şi să te concentrezi pe plăcerea oferită partenerului. O astfel de atitudine mai „taie” din senzaţia că îţi vine să verşi în timpul sexului oral.

Un alt truc este să începi sexul oral cu o tehnică mai soft, care să împlice doar săruturi ale zonei lui intime. Mergând din aproape în aproape tatonezi terenul şi te pregăteşti pentru act. Inspiră-te şi din tehnicile de deepthroat, care te învaţă cum să estompezi reflexul faringian.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!