Cele mai ciudate 25 de fetişuri sexuale

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Luni, 21 august 2017, 12:22

Ţi-ai imaginat vreodată că nişte insecte se plimbă pe trupul tău sau că eşti mâncată de vie? Ei bine, alţii au făcut-o şi li s-a părut foarte excitant! Fetişurile sexuale…
… pot deveni extrem de ciudate în unele cazuri.

Iată care sunt cele mai ciudate 25 de fetişuri sexuale!

Atunci când păpuşa gonflabilă nu îl mai satisface, dăruieşte-i amicului tău fără succes la femei un robot, asta dacă filmele cu RoboCop au fost mereu material pornografic pentru el.

Dacă cineva te strânge de gât tinzi să te zvârcoleşti. Dacă de plăcere, atunci ai un fetiş pentru asfixierea în timpul sexului. Ai grijă, pericolul este incitant doar atât timp cât nu este de… moarte.

Dendrofilii îţi vor fi veşnic recunoscători că îi scoţi la pădure. Atâţia copaci, atâtea opţiuni…

Ştii care este sufletul pereche al unui canibal? Vorarefilul, care se excită peste măsură doar la gândul că un om îl mânâncă. Deşi, îl atrage şi ideea de a consuma el nişte carne de om… Se ivesc şi certuri la orizont, ca între orice suflete pereche…

Spectrofilii cred cu siguranţă în existenţa fantomelor, altfel nu s-ar mai simţi atraşi sexual de ele.

Părul reprezintă o atracţie pentru unii oameni care suferă de trichofilie. Fii cu băgare de seamă dacă iubitul tău se excită doar la atingerea părului tău… oricât de romantic ţi s-ar părea.

O persoană cu dizabilităţi fizice ar trebui să inspire compasiune, nu orgasme. Spune-le asta teratofililor!

Abasiofilia
reprezintă fetişul pentru persoane invalide, în special cele cu proteze ortopedice. Multe persoane or fi fugit de abasiofili, până să îşi descopere fetişul.

Dacă iubitul te roagă să porţi un costum sexy de iepuraş, asigură-te că nu este acel costum tip mascotă, ci unul dintr-un sex shop. Altfel ştii că ai de-a face cu un pluşofil, care se excită atunci când întreţine relaţii sexuale cu animale de pluş.

Un fetiş comun chiar este cel pentru pantofi. Recunoaşte că ai şi tu puţin retifism în tine.

Atâta timp cât ţii la distanţă fetişul pentru mâncare, denumit şi sitofilie, eşti în siguranţă.

Apotemnofilul se excită la gândul că amputează membrele cuiva şi îi face un serviciu actrotomofilului care se excită la vederea unei persoane cu membrele amputate.

Emetofilii şi maiesiofilii au ceva în comun. Primii au un fetiş pentru persoanele care varsă, iar ceilalţi pentru femeile însărcinate.

Un frotteurist nu are nevoie nici de preludiul, nici de poziţii sexuale variate. Lasă-l să se frece de tine, dar prefă-te contrariată de gestul lui şi îi provoci plăceri sublime.

Iată că fetişul pentru bărbaţii duri poate fi dus la extrem. Hibristofilii sunt atraşi sexual de criminali.

Iubitul te-a tot făcut să plângi în ultima vreme? În loc să îl întrebi de ce e aşa insensibil, gândeşte-te că poate a dezvoltat de fapt o mare sensibilitate… căci există, dacryfilia, excitarea atunci când faci o persoană să plângă.

Somnofilia reprezintă fetişul pentru persoanele care dorm. Somnofilul se excită atunci când trezeşte cu mângâieri erotice sau prin iniţierea directă a actului sexual persoana care doarme. Nu sună foarte rău… decât dacă a doua zi nu ai vreo şedinţă matinală la muncă.

Telefonicofilul
se excită atunci când dă telefoane în toiul nopţii unor străini şi începe să le vorbească într-o manieră obscenă. De ce să nu transformi accidenul într-un „phone sex”?

Nyotaimori este plăcerea de a mânca sushi de pe trupul gol al unei femei, fetiş promovat şi în serialul Sex and The City.

Tamakeri este probabil cel mai dur fetiş care implică durerea în timpul sexului, căci se referă la plăcerea bărbatului de a fi lovit în zona intimă.  Nu comite gesturi necugetate! Nu mulţi bărbaţi au acest fetiş, dar îl au pe acesta: „răspund-cu-violenţă-dacă-eşti-violentă-cu-zona-mea-intimă”.

Autaganistofilii au fetişul pentru filmarea partidelor de sex. Acum ştim ce au vedetele care au apărut în filmuleţe indecente în comun! Nu se ştie dacă publicarea imaginilor face parte din fetiş sau este doar un act de teribilism.

Formicofilia este un fetiş extrem, căci el reprezintă de fapt o fobie pentru multe dintre noi. Este vorba despre plăcerea de a avea insecte care să ţi se plimbe pe tot corpul, în special în zona intimă.

Stigmatofilul se excită atunci când i se face un tatuaj. Poate aşa se explică motivul pentru care unii aleg să se îngroape în tatuaje.

Iată care sunt şi cele mai ciudate fobii sexuale!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!