Ce faci când iubitul nu te satisface în pat

De Stela Moisescu pe

Ai cunoscut un tip fantastic, dar sexul cu el este o experienţă stângace, care te lasă, în cel mai bun caz, la fel de înfierbântată ca la început, dar de cele mai multe ori…
complet dezamăgită? Dacă nu eşti niciodată satisfăcută de sexul cu iubitul tău şi simţi că problema este la el, consultă şi sfaturile noastre.

Iată cinci greşeli comune ale bărbaţilor în pat şi cum le poţi corecta!

Ce faci dacă este egoist…

La început eşti tentată să treci cu vederea acest defect major pentru că vrei să-l impresionezi. Mai mult, faptul că se arată atât de dornic să primească orice tratament îi oferi, te încântă. E cazul să ieşi din această stare, căci „la case mai mari” bărbaţi se excită şi sunt impresionaţi doar pentru că îşi văd partenera că este în culmea extazului. Aşadar, mizează pe faptul că poate el nu ştie ce îţi place şi spune-i care sunt preferinţele tale. Mai poi, arată-ţi entuziasmul şi atrage-l cu reacţiile tale pasionale.  

Ce faci dacă este plictisitor…

Pe iubitul tău nu-l deranjează să faceţi sex în aceeaşi poziţie de fiecare dată? Dacă se arată foarte interesat de partidele voastre banale de sex, ia-o ca pe un compliment! Gândeşte-te că alte femei se sucesc pe o mie de feţe pentru a fi pe placul partenerului. Acum, dacă vrei totuşi să aduci puţină fantezie în viaţa voastră, provoacă-l pe căi mai subtile. Trimite-i un sms insinuant sau jucaţi cărţi pe… altfel de porunci.  

Ce faci dacă nu te satisface oral…

Majoritatea femeilor reuşesc să aibă orgasm prin sex oral, comparativ cu doar o treime care ajunge la orgasm şi prin sex normal. Atunci când iubitul tău nu vrea să-ţi facă sex oral, sau o face, dar într-un mod stângaci, este normal să fii dezamăgită.

În primul caz poţi încerca mai multe trucuri: ademeneşte-l la duş, dacă nu îl atrag mirosul şi gustul tău natural, încercaţi poziţia 69, pentru că aşa nu se simte izolat, sau îmbracă o lenjerie sexy decupată care să-l atragă către zona ta intimă.

În al doilea caz dă click pentru a vedea cum înveţi un bărbat nepriceput să facă sex oral.

Ce faci dacă termină prea repede…

Dacă sunteţi la începutul relaţiei sau aţi făcut o pauză de câteva zile de la ultima partidă de sex, este normal să simtă o dorinţă mistuitoare, care să-i declanşeze orgasmul cu repeziciune. În astfel de cazuri poţi începe partida cu sex oral, având grijă să-l aduci la orgasm. Când este din nou gata de acţiune va rezista mai mult timp fără să ejaculeze.

Iată alte trucuri, dar şi poziţii sexuale care întârzie climaxul unui bărbat!

Ce faci dacă nu are suficientă iniţiativă…

Ei bine, dacă iubitul tău este mai timid din fire, iar în pat preferă să te lase pe tine să conduci acţiunea, trebuie să-i trezeşti spiritul de iniţiativă prin felul în care îl tratezi în restul relaţiei, nu în timpul sexului. Mai exact, trebuie să-l flatezi! Cum faci acest lucru? Noi îţi punem la dispoziţie mai multe gesturi şi fapte prin care impresionezi un bărbat şi îl faci să se simtă deosebit.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro