Cât durează o partidă de sex, în funcție de vârstă

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 18:41
Când vorbim despre durata unei partide de sex, ne referim strict la timpul alocat contactului sexual, exceptând preludiul și postludiul. Cu toate că mulți bărbați se laudă cu performanțe uluitoare în pat, specialiștii spun că durata actului sexual este direct influențată de vârsta bărbatului, de etnie, dar și de țara de origine, și că majoritatea partidelor de sex durează de fapt mult mai puțin decât credeam noi.

Cât durează, în medie, o partidă de sex

Am vrut să aflăm cu exactitate care este durata medie a unei partide de sex și am descoperit că doctorul Brendan Zietsch, psiholog la Universitatea Queensland, a făcut un studiu în acest sens pe 500 de cupluri, din toate colțurile lumii.

Rezultatele acestui studiu au arătat că durata unei partide de sex se încadrează, în general, între 33 de secunde și 44 de minute. Cu toate acestea, durata medie a unei partide de sex este de 5,4 minute.

Vârsta dictează durata partidei de sex

Mergând mai departe de descoperirea doctorului Zietsch, vârsta bărbatului joacă un rol important în partidele de amor, deoarece este factorul principal care influențează durata actului sexual.

Conform specialiștilor, iată care este media duratei unei partide de sex, calculată la vârsta bărbaților caucazieni, având ca țară de origine România:

durata unei partide de sex in functie de varsta

Așadar, data viitoare când auzi povești despre partide de sex care au durat o noapte întreagă, cel mai probabil spuse de bărbați, amintește-le că acest lucru este practic imposibil.

Da, se poate să faci sex de la apus și până la răsărit, dar asta presupune mai multe partide de amor consecutive, cu eventuale pauze, și – desigur – preludiu, jocuri erotice și postludiu…

Citește și De ce iubesc bărbații sânii

Citește șiDe ce au femeile orgasm? Oamenii de știință au descifrat misterul

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!