Bărbatul rac în pat și în relații serioase

De Diana Zagrean, pe
Vezi cum se comportă bărbatul rac când este îndrăgostit, când este implicat într-o relație, sau când te aduce la el în pat. Află toate caracteristicile bărbatului rac și vezi dacă e gelos sau dacă are multe calități.

Bărbatul rac: caracteristici generale

Bărbații născuți în zodia racului sunt ideali pentru femeile care caută stabilitate și confort în relații de lungă durată. Bărbatul rac este dominat de emoții și dă mai multă importanță inimii decât intelectului.

Datorită acestor trăsături de caracter, bărbatul rac este foarte afectuos, atent și intuitiv cu sentimentele celor din jur. Pentru un rac veritabil, familia și căminul sunt două dintre cele mai importante aspecte ale vieții, pe care le va proteja cu orice preț. El se simte cel mai bine când are parte de stabilitate, siguranță și confort.

Lângă bărbatul rac te vei simți mereu iubită, în siguranță și nu-ți va lipsi nimic, iar de înșelat nici nu poate fi vorba.

Pare bărbatul viselor tale? Nu sări pe primul rac din calea ta. Bărbații născuți sub semnul racului sunt foarte emotivi, au multă nevoie de atenție, iubire necondiționată și devotament și nu prea vrea să le împartă cu nimeni.

Bărbatul rac poate fi foarte gelos și posesiv și s-ar putea să te controleze prea tare atunci când se simte nesigur pe el.

Aflat sub patronajul lunii, bărbatul născut în zodia racului își schimbă starea de spirit mai ceva ca o femeie în PMS (sindrom premenstrual) și nervii lui pot fi întinși adesea peste limita permisă.

Racul este destul de casnic și gospodar, dar dacă tu ești genul care merge la petreceri și care iubește viața activă și socializarea, s-ar putea să te plictisești sau să vă certați des pe tema timpului liber.

Unele femei consideră bărbații raci geloși, prea dependenți de iubirea lor și prea plictisitori, pentru că nu au o viață socială bogată.

Bărbatul rac în dragoste

Dacă vrei să cunoști un bărbat rac, îl vei găsi în locuri cu încărcătură artistică, la galerii, expoziții, la teatru sau balet, pentru că sufletul lui sensibil are nevoie de artă în doze regulate.

Racii sunt și foarte pricepuți la reparat lucruri prin casă, deci să nu te mire dacă dai de el la magazinele de bricolaj, articole pentru grădinărit, sau chiar la secțiunile pentru hobby-uri din magazinele de jucării.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!