4 variante de sex neconvenţional. Pune-le în aplicare!

De Revista Unica pe

Scoate-l de sub cearşaf şi arată-i că poţi fi pasională înainte de micul dejun, în public sau în piscina casei tale. Ai patru variante de sex neconvenţional care o să-l facă să luaţi mai des pauze de duş.
E frumos să te rostogoleşti prin pat cu iubitul, încercând poziţii care-ţi creponează şi cea mai scrobită lenjerie de pat. Dar parcă toate se termină la un moment dat în plăcutul misionar, care te duce negreşit în locul acela care-ţi ia minţile pentru o fracţiune de secundă, şi cu toate astea ajungi la o rutină în care nici orgasmul numai e ceea ce era. Ca să reaprinzi un pic pasiunea iubitului şi să încercaţi şi alte moduri de a vă stârni dorinţa de sex, îţi propun să ieşiţi din pat! Apa, nuditatea, două corpuri care caută un numitor comun sub jetul puternic de la duş sau spuma de baie care ba îi acoperă, ba îi descoperă cele mai intime părţi ale partenerului; gresia rece de pe marginea piscinei sau aburii din saună care îţi accelerează pulsul şi te împing să vrei mai mult şi mai repede… sunt extrem de sexy.

Un duş cu prelungiri?

Ia-l prin surprindere şi înghesuie-te în duş cu el. Nu-i lăsa timp să-ţi spună bună dimineaţa şi
împinge-ţi corpul spre al lui, şi sărută-l intens. O să-şi dea seama imediat că merită să întârzie o jumătate de oră la muncă… Poţi încerca poziţiile voastre obişnuite, dar de data aceasta la vertical. Iar dacă vrei să-l faci să tremure de plăcere, îngenunchează şi fă-i sex oral, mângâie-i fesele şi testiculele. Pe urmă, vine rândul tău: ia gelul de duş şi atinge-te uşor, pe tot corpul, în timp ce se uită la tine. Insistă asupra sfârcurilor şi uită-te în ochii lui. Dă drumul la apă şi roagă-l să te spele cu buretele… restul vine de la sine.

PRO E excitant şi răcoritor 🙂 Eşti în siguranţă, nu există nici cea mai mică şansă să te îneci… poate doar  de pasiune!

CONTRA Ai mare grijă dacă te hotărăşti să foloseşti obiectele din duş: nu te căţăra pe altceva decât corpul partenerului, oricât de sexy ţi s-ar părea să te ţii de bara duşului sau să te propteşti de geamul glisant! Te sfătuiesc ca, înainte să te aventurezi cu iubitul sub duş, să pui pe podeaua cabinei covoraşul din baie. Astfel, te vei simţi cu picioarele pe pământ, chiar dacă el te va face să pluteşti.

La multe grade cu plus!

Fă-ţi abonament la o sală care are saună comună pentru ambele sexe, află care sunt zilele şi orele cu minimum de clienţi şi invită-ţi iubitul la câteva minute de senzaţii fierbinţi. Desfă-ţi prosopul, lasă-l să cadă de pe tine şi spune-i că vrei să-i arăţi că în cinci minute puteţi avea cea mai tare partidă de sex. Spune-i să te ia în braţe, încolăceşte-te în jurul taliei şi prinde-i fesele cu picioarele în timp ce te sprijină de un perete al saunei. În câteva momente, respiraţia se va intensifica, mişcările vor deveni tot mai alerte, iar gradele de pe termometru ţi se vor părea că urcă la nesfârşit.

PRO Îţi vei tonifia corpul şi, în acelaşi timp, vei scăpa de caloriile consumate la prânz… şi asta în câteva minute de saună!

CONTRA Încearcă mai întâi experienţa cu sauna singură, pentru a te obişnui cu temperaturi ridicate!

Romantism cu clăbuci

Uneori e bine să-i arăţi că un cadou extraordinar poate veni şi neîmpachetat! Umple cada cu apă, adaugă  spumant de baie cu miros de lavandă şi vanilie, aprinde câteva lumânări mici, cât să creeze o lumină difuză, şi roagă-l să-ţi ţină companie. Dacă faci totul ca la carte, n-ar strica şi două pahare de şampanie. Dacă sunteţi la început, vei scăpa de emoţii şi inhibiţii!

PRO Tu deasupra este poziţia ideală în cadă sau lipeşte-ţi spatele de pieptul lui şi freacă-te de penis. Este foarte excitant pentru el.

CONTRA Apa nu este un bun lubrifiant şi după câteva penetrări s-ar putea să te usture. Nu-i problemă, există soluţii. Aplică un gel special înainte de a intra în cadă şi petrecerea în doi poate continua.
 

Înotul e pasiunea ta?

Dacă îţi place să te scalzi în piscină, îţi propun ca în pauza de înot să rămâi în apă, să-ţi arunci costumul de baie şi să-l chemi şi pe el să ţi-l aducă în piscină. 

PRO Folosiţi-vă de scările piscinei… Sprijină-ţi genunchii de o treaptă inferioară şi suie-te pe el. O altă variantă este ca el să te întoarcă cu spatele, să te împingă de marginea piscinei, să-ţi prindă puternic sânii şi să te pătrundă din spate. Apa îi va permite să te ridice şi să-ţi mişte părţile corpului… foarte uşor! Dacă amândoi ştiţi să înotaţi, mergeţi spre mijlocul piscinei şi încercaţi să vă uniţi corpurile. Momentul penetrării fără ca tu sau el să fiţi sprijiniţi de un capăt al piscinei va fi extraordinar!

CONTRA Şi în acest caz, te sfătuiesc să foloseşti un lubrifiant… apa şi clorul vor încerca să-ţi scurteze partida de sex.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro