5 poziţii din ”Fifty Shades of Grey” pe care trebuie să le încerci

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 16 ianuarie 2015, 21:50

Cartea 50 shades of Grey (50 de umbre ale lui Grey), urmată de filmul cu acelaşi nume, face furori de ceva timp în ţara noastră. Iată 5 poziţii din 50 shades of Grey pe care trebuie să le încerci, fără a intra în nişa BDSM.

Cravata nărăvaşă

Domnul Christian Grey ştia el ce ştia de purta numai costum şi cravată. În fond, nu ştii niciodată când te apucă cheful şi ai nevoie de o cravată nărăvaşă, cu care să-ţi legi iubita de pat.
Cravata nărăvaşă presupune ca tu să stai pe burtă, întinsă cu faţa spre tăblia patului.
Partenerul tău va folosi o cravată, eventual una pe care tocmai i-ai dat-o jos de la gât şi care poartă parfumul lui ca să te lege de marginea patului.
Apoi, el va alege dacă îţi spune sau nu ce o să-ţi facă, prelungind teasing-ul, pentr ca, în final, să te pătrundă pe la spate, în timp ce tu nu te poţi ajuta de mâini.

Acoperişul fierbinte

Dacă nu cumva aveţi un elicopter privat la dispoziţie, voi doi puteţi să puneţi la cale o aventură pe acoperiş în stil 50 shades of Grey.
Cum canicula face ravagii, multe acoperişuri de bloc sunt folosite de locatari pentru grătare sau plajă. Găsiţi un astfel de acoperiş şi aveţi grijă să nu fiţi prinşi.
Luaţi cu voi o pătură şi încercaţi să o sprijiniţi de un perete înclinat, pentr a avea un unghi inedit şi vedere asupra restului de acoperiş, în caz că vin vecinii.
Lasă-l să te îmbrăţişeze pasional, în timp ce tu ridici un picior, sprijinind genunchiul flexat de peretele înclinat.
Unghiul inedit va permite o penetrare adâncă şi intensă, iar adrenalina vă va duce pe culmile plăcerii.

Cuburi de extaz

Cuburile de gheaţă pot deveni adevărate arme în lupta cu plictiseala în dormitor.
Un sex oral ca la carte în stil 50 shades of Grey presupune puţină tensiune şi senzaţii intense.
Pune într-un castron 5-6 cuburi de gheaţă, du-l pe partenerul tău în bucătărie şi împinge-l astfel încât să fie sprijinit de blatul de bucătărie.
Ţine castronul cu cuburi la îndemână şi ia pe rând, în gură, câte un cub de gheaţă.
Priveşte-ţi partenerul fix în ochi şi fă-i un sex oral „îngheţat”, alternând momentele în care ai cubul de gheaţă între dinţi şi când foloseşti doar buzele răcoritoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!