5 exerciţii fizice pentru sex exploziv

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 16 ianuarie 2015, 21:47

Vezi 5 exerciţii fizice pe care orice femeie trebuie să le încerce pentru un sex exploziv. Nu numai că te vei simţi mai bine şi vei da jos câteva kilograme, dar vei avea mai mult chef de hârjoneală şi un orgasm mai intens.

Genuflexiuni


Nu numai că îţi fac picioare drumoase şi fund ferm, dar genuflexiunile te ajută să ai o viaţă sexuală foarte activă. În timp ce te laşi pe vine şi te ridici, sângele circulă intens în partea de jos a corpului şi irigă vasele capilare din zona intimă.
Cu alte cuvinte, vei avea muşchi în zona pelvină şi vei simţi mai intens orgasmele.

Pulsaţii pelvine

Acest exerciţiu pune sângele în mişcare şi intensifică circulaţia în zona intimă, de aceea este perfect dacă îl poţi repeta chiar înainte de sex (eventual, cât timp partenerul tău este la duş).
Stai pe podea, cu genunchii îndoiţi şi braţele şi mâinile întinse pe podea. Apăsând pe călcâie, ridică pelvisul şi încordează fundul astfel încât să formezi un pod din trunchiul tău. Mişcă trunchiul într-o mişcare sus-jos de câte 20 de ori, în trei serii. Mişcările nu trebuie să fie ample, doar nu vrei să faci febră musculară.

Kegel

Dacă iubitul tău încă nu a venit de la duş şi mai ai câteva minute de „încălzire” de una singură, trebuie să încerci câteva exerciţii Kegel. Poţi să urmezi ritmul unei melodii, sau poţi să îţi reglezi respiraţia în timp ce încordezi muşchii pelvini, ca şi cum te-ai abţine de la urinare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!