15 trepte catre al 9-lea cer!

De Unica.ro, pe

Orgasmul este punctul culminant al excitatiei sexuale (dupa dictionarul explicativ al limbii romane). In spatele acestei definitii, atat de simpla la prima vedere, se ascunde uneori o reduta greu de cucerit pentru multe femei. Noi am gasit pentru tine niste «ingrediente» ca sa ajungi mai usor pana «la capat». Nu ezita sa urmezi sfaturile din continuare, pentru un orgasm «delicios».
Pentru minte :
âââ??¬Ã?¢ Anticipeaza relatiile sexuale: Multe femei si-au dat seama ca, daca isi petrec mai mult timp gandindu-se la o relatie sexuala ce ar putea urma, acest proces ajuta si in plan fizic. Facand acest lucru vei reusi sa identifici care sunt elementele din jurul tau care iti produc o placere erotica (ex. povesti sau filme erotice) si sa le folosestei.Este un mod de a da startul pentru ca sfarsitul sa fie mai usor de atins.
âââ??¬Ã?¢ Relaxeaza-te: majoritatea femeilor au nevoie de un moment de «tranzitie» pentru a fi receptive la placerea sexuala.Asta deoarece tensiunea emotionala are o influenta negativa asupra raspunsului sexual. Asa ca, asculta muzica, fa o baie fierbinte, citeste o carte hot sau fa orice te relaxeaza. Este un pas extrem de important pentru a obtine orgasmul.
âââ??¬Ã?¢ Elibereaza-ti stresul: cursurile pe care trebuie sa le inveti, sarcinile de serviciu pe care trebuie sa le indeplinesti, teama de intimitate, lumina prea puternica din camera, zgomotul etc., sunt factori de stress care iti pot «invada» mintea inainte sau in timp ce faci dragoste. Nu-ti ramane decat sa idetifici acesti factori si sa-i elimini inainte de a face dragoste. Astfel, te vei concentra asupra senzatiilor fizice si iti va fi mult mai usor sa ajungi la orgasm.
âââ??¬Ã?¢ Scapa de resentimente: este greu sa faci dragoste cu o persoana cu care nu esti in cea mai fericita relatie. Supararea nu face decat sa ne indeparteze unii de altii.Va trebui sa elimini orice resentiment ai fata de iubitul tau pentru a te bucura de intimitate. Pentru cele mai multe femei conexiunea intre suflete este absolut neceasara.
âââ??¬Ã?¢ Obisnuieste-te cu trupul tau: sa inveti sa-ti accepti propriul corp este cheia catre un bun raspuns sexual. Obsesia legata de imperfectiunile trupului: cum arata, ce gust are, cum miroase etc., iti poate afecat excitarea. Cu alte cuvinte, mintea se opune raspunsului pe care al trebui sa-l dea corpul.
âââ??¬Ã?¢ Implica mintea in activitatea erotica: asta inseamna ca mintea trebuie sa ajute corpul sa se excite mai puternic. Iar acest lucru se obtine vizualizand cu ochii inchisi ceea ce partenerul face: te saruta, musca, linge etc. Probabil ca cel mai bine ar fi sa-i privesti pur si simplu miscarile sau sa va uitati unul in ochii celuilalt. Dar unele femei nu pot face asta, pentru ca obtin orgasmul numai daca tin ochii inchisi.
âââ??¬Ã?¢ Concentreaza-te: odata ce excitatia creste, multe femei simt nevoia sa se concentreze asupra senzatiilor pe care le percep (mai ales la nivelul clitorisului sau/si al vaginului).Concentrarea, care de obicei exclude comunicarea verbala, este un element important in drumul spre orgasm.
âââ??¬Ã?¢ Uita prejudecatile: multe persoane considera ca modalitatea «adevarata» prin care o femeie ajunge la orgasm se produce prin stimulare vaginala. Pentru acestia obtinerea orgasmului prin stimulare clitoridiana (manuala sau orala) este «inferioara» celei vaginale. Aceasta parere gresita le afecteaza pe femeile care se considera anormale pentru ca nu au orgasm vaginal. Nu uita ca majoritatea femeilor au orgasm in urma stimularii vaginului insotita simultan de stimulare clitoridiana. Iar acest lucru este unul normal si firesc.
âââ??¬Ã?¢ Fa-ti timp pentru iubire: de multe ori lasam timp pentru dragoste seara tarziu, cand corpul nu are nevoie decat de somn. Daca am pregati din timpul zilei acest moment, ar spori intensitatea actului. Iar acest lucru este valabil in special pentru femeile care pot atinge puctul culminant mai usor atunci cand sunt pline de energie, decat atunci cand sunt obosite.
Pentru corp :
âââ??¬Ã?¢ Comunica in mod deschis: oamenii nu pot citi gandurile. Daca iubitul tau nu te mangaie acolo unde iti doresti asigura-te ca el va intelege unde «sa ajunga» si ce iti place mai mult, si astfel el va merge «la tinta». Pentru aceasta ghideaza-l spre partile unde doresti sa fii atinsa.
âââ??¬Ã?¢ Incordeaza muschii: contractarea muschilor vaginali ajuta la amplificarea fluxului sanguin in zona organelor genitale si la cresterea excitatiei, fiind muschii care se contracta atunci cand ai orgasm. Exercitiile Kegel te pot ajuta la obtinerea orgasmului sau la intensificarea placerii produse de acestea.
âââ??¬Ã?¢ Alterneaza modul prin care respiri: daca variezi respiratia, este posibil sa dai o mana de ajutor orgasmului.
âââ??¬Ã?¢ Fii la inaltime: pozitia in care femeia se afla deasupra, de cele mai multe ori, da cele mai bune rezultate. Ea iti permite sa ai control deplin asupra penetrarii si a stimularii clitorisului.
âââ??¬Ã?¢ Folosese jucarii: cunoscute si sub denumirea de sex toys, pot fi folosite cu succes in obtinerea placerii. Lasa-ti imaginatia sa zburde, da o fuga la cel mai apropiat sex shop si fa cumparaturi.
âââ??¬Ã?¢ Si nu uita: ca sa ai orgasm cat mai usor este necesar sa-ti cunosti propriul corp si sa stii cum reactioneaza la diferite atingeri !

Orgasmul este punctul culminant al excitatiei sexuale (dupa dictionarul explicativ al limbii romane). In spatele acestei definitii, atat de simpla la prima vedere, se ascunde uneori o reduta greu de cucerit pentru multe femei. Noi am gasit pentru tine niste «ingrediente»  ca sa ajungi mai usor pana «la capat». Nu ezita sa urmezi sfaturile din continuare, pentru un orgasm «delicios».

Pentru minte :

• Anticipeaza relatiile sexuale: Multe femei si-au dat seama ca, daca isi petrec mai mult timp gandindu-se la o relatie sexuala ce ar putea urma, acest proces ajuta si in plan fizic. Facand acest lucru vei reusi sa identifici care sunt elementele din jurul tau care iti produc o placere erotica (ex. povesti sau filme erotice) si sa le folosestei.Este un mod de a da startul pentru ca sfarsitul sa fie mai usor de atins.
• Relaxeaza-te: majoritatea femeilor au nevoie de un moment de «tranzitie» pentru a fi receptive la placerea sexuala.Asta deoarece tensiunea emotionala are o influenta negativa asupra raspunsului sexual. Asa ca, asculta muzica, fa o baie fierbinte, citeste o carte hot sau fa orice te relaxeaza. Este un pas extrem de important pentru a obtine orgasmul.
• Elibereaza-ti stresul: cursurile pe care trebuie sa le inveti, sarcinile de serviciu pe care trebuie sa le indeplinesti, teama de intimitate, lumina prea puternica din camera, zgomotul etc., sunt factori de stress care iti pot «invada» mintea inainte sau in timp ce faci dragoste. Nu-ti ramane decat sa idetifici acesti factori si sa-i elimini inainte de a face dragoste. Astfel, te vei concentra asupra senzatiilor fizice si iti va fi mult mai usor sa ajungi la orgasm.
• Scapa de resentimente: este greu sa faci dragoste cu o persoana cu care nu esti in cea mai fericita relatie. Supararea nu face decat sa ne indeparteze unii de altii.Va trebui sa elimini orice resentiment ai fata de iubitul tau pentru a te bucura de intimitate. Pentru cele mai multe femei conexiunea intre suflete este absolut neceasara.
• Obisnuieste-te cu trupul tau: sa inveti sa-ti accepti propriul corp este cheia catre un bun raspuns sexual. Obsesia legata de imperfectiunile trupului: cum arata, ce gust are, cum miroase etc., iti poate afecat excitarea. Cu alte cuvinte, mintea se opune raspunsului pe care al trebui sa-l dea corpul.
• Implica mintea in activitatea erotica: asta inseamna ca mintea trebuie sa ajute corpul sa se excite mai puternic. Iar acest lucru se obtine vizualizand cu ochii inchisi ceea ce partenerul face: te saruta, musca, linge etc. Probabil ca cel mai bine ar fi sa-i privesti pur si simplu miscarile sau sa va uitati unul in ochii celuilalt. Dar unele femei nu pot face asta, pentru ca obtin orgasmul numai daca tin ochii inchisi.
• Concentreaza-te: odata ce excitatia creste, multe femei simt nevoia sa se concentreze asupra senzatiilor pe care le percep (mai ales la nivelul clitorisului sau/si al vaginului).Concentrarea, care de obicei exclude comunicarea verbala, este un element important in drumul spre orgasm.
• Uita prejudecatile: multe persoane considera ca modalitatea «adevarata» prin care o femeie ajunge la orgasm se produce prin stimulare vaginala. Pentru acestia obtinerea orgasmului prin stimulare clitoridiana (manuala sau orala) este «inferioara» celei vaginale. Aceasta parere gresita le afecteaza pe femeile care se considera anormale pentru ca nu au orgasm vaginal. Nu uita ca majoritatea femeilor au orgasm in urma stimularii vaginului insotita simultan de stimulare clitoridiana. Iar acest lucru este unul normal si firesc.
• Fa-ti timp pentru iubire: de multe ori lasam timp pentru dragoste seara tarziu, cand corpul nu are nevoie decat de somn. Daca am pregati din timpul zilei acest moment, ar spori intensitatea actului. Iar acest lucru este valabil in special pentru femeile care pot atinge puctul culminant mai usor atunci cand sunt pline de energie, decat atunci cand sunt obosite.

Pentru corp:

• Comunica in mod deschis: oamenii nu pot citi gandurile. Daca iubitul tau nu te mangaie acolo unde iti doresti asigura-te ca el va intelege unde «sa ajunga» si ce iti place mai mult, si astfel el va merge «la tinta». Pentru aceasta ghideaza-l spre partile unde doresti sa fii atinsa.
• Incordeaza muschii: contractarea muschilor vaginali ajuta la amplificarea fluxului sanguin in zona organelor genitale si la cresterea excitatiei, fiind muschii care se contracta atunci cand ai orgasm. Exercitiile Kegel te pot ajuta la obtinerea orgasmului sau la intensificarea placerii produse de acestea.
• Alterneaza modul prin care respiri: daca variezi respiratia, este posibil sa dai o mana de ajutor orgasmului.
• Fii la inaltime: pozitia in care femeia se afla deasupra, de cele mai multe ori, da cele mai bune rezultate. Ea iti permite sa ai control deplin asupra penetrarii si a stimularii clitorisului.
• Folosese jucarii: cunoscute si sub denumirea de sex toys, pot fi folosite cu succes in obtinerea placerii. Lasa-ti imaginatia sa zburde, da o fuga la cel mai apropiat sex shop si fa cumparaturi.
• Si nu uita: ca sa ai orgasm cat mai usor este necesar sa-ti cunosti propriul corp si sa stii cum reactioneaza la diferite atingeri!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!