12 replici care taie cheful de sex

De Unica.ro pe

Vorbele spuse în momente fierbinţi pot acţiona precum un duş rece. Iată ce replici taie cheful de sex şi trebuie evitate atât de tine, cât şi de iubitul tău în momentele de pasiune.
Ce nu vor bărbaţii să audă:

„A intrat sau nu?” Uneori, pur şi simplu nu simţim contactul… Bărbatul în schimb, va considera că nu este suficient de dotat încât să te satisfacă.

„Fostul meu prieten obişnuia să…” Nimic nu omoară pasiunea mai iute decât o comparaţie cu un fost iubit în timpul actului sexual. Indiferent ce trucuri vrei să-l înveţi pe actualul, nu-i spune că le ştii de la fostul.

„Este prima dată pentru mine” Nu-l minţi că el este „primul” sau „printre puţinii”. Teoria conform căreia bărbaţilor le place să fie primii parteneri sexuali ai unei femei este doar pe jumătate adevărată. Unii bărbaţi îşi doresc o femeie cu experienţă în pat, una care să nu-i lege sentimental.

„Nu poţi să mă ţii în braţe?” Dacă îi ceri momente de tandreţe în timp ce el nu ştie cum să înceapă mai repede acţiunea, este posibil să nu obţii ceea ce doreşti.

„N-are nimic, i se întâmplă oricui” Chiar dacă iubitul tău a avut o problemă, nu este cazul să-i arăţi prin vorbe că ai remarcat-o. El nu vrea compasiune, atunci când a dat rateu în pat. Vrea doar să uiţi cât mai repede problema.

„Vreau să te privesc dormind” Nici un bărbat nu-şi doreşte să se simtă precum o păpuşă la căpătâiul căreia veghează o femeie. S-ar putea ca el să nu vadă cu ochi buni intenţia ta. Întotdeauna va prefera să dormi şi tu cu el.

Ce nu vor femeile să audă:

 „Ce faci acum, plângi?!” Se mai întâmplă, câteodată, să ne curgă lacrimi în timpul partidei de sex. Fenomenul este normal, mai mult, este un semn bun! Plânsul în timpul actului înseamnă că ne simţim incredibil de bine.

„Îhh… eşti în acea perioadă a lunii?” Momentul acesta este, pentru noi, stânjenitor şi frustrant, deopotrivă. Atunci când iubitul tău îşi arată dezgustul, te afectează şi mai tare, aşa că şansele continuării partidei… se reduc drastic.

„Hai c-a fost distractiv” După încheierea actului sexual ne dorim complimente cât mai speciale, pentru a nu simţi că am fost simple „pasagere” prin patul lui. Un astfel de comentariu ne va deprima cu siguranţă.

„Ce burtică moale ai!” Poate că iubitul tău încearcă să-ţi arate că-ţi iubeşte şi defectele. În timpul unei partide de sex, însă, nu face decât să-ţi amintească de complex şi să-ţi dea o stare de disconfort.

„Numele altei femei…” Nu este nevoie de explicaţii la acest capitol. Este destul de evident de ce nu vrem să auzim alt nume în pat…în afară de al nostru.

„Nu vrei să mai aducem o altă femei în pat?”
Dacă îţi propune acest lucru în timp ce face dragoste cu tine, efectul este devastator. Orice femeie vrea să ştie că este în centrul atenţiei în pat, iar o astfel de propunere ne indică contrariu.

Sursă: Libertatea.ro

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro