Primul interviu al Angelinei Jolie după divorțul de Brad Pitt

Divorțul de Brad Pitt nu a fost deloc ușor pentru Angelina Jolie, mamă a șase copii, dintre care trei adoptați. Recent, actrița a vorbit despre acest moment greu din viața ei într-un interviu pentru revista Vanity Fair. 

Angelina, în vârstă de 42 de ani, a dat de înțeles că divorțul a afectat-o mai mult decât a vrut să se vadă. Pentru că a vrut să se dedice total celor șase copii, vedeta și-a neglijat sănătatea, ceea ce i-a creat probleme. Ea a avut o ușoară paralizie facială și a suferit de hipertensiune. A scăpat de ambele probleme prin acupunctură. ”Uneori, mamele se pun pe ele pe ultimul loc, până când își dau seama că asta le afectează sănătatea”, a declarat Angelina.

”În copilărie am fost foarte îngrijorată din pricina mamei mele. Foarte îngrijorată. Nu vreau ca și copiii mei să fie îngrijorați pentru mine. Cred că e foarte important să plângi la duș și nu în fața lor. Ei trebuie să știe că totul va fi bine, chiar dacă tu nu ești sigură că va fi bine”, a mai spus Jolie.

Angelina a dezvăluit că relația ei cu Brad Pitt a devenit deficilă vara trecută, atunci când filmul regizat de ea, “First They Killed My Father”, se afla în post producție.

Întrebată despre problemele pe care le-a avut cu fostul soț, Angelina nu a vrut să mai comenteze, însă a dat de înțeles că stilul de viață agitat, cu multe călătorii, nu a avut legătură cu divorțul. ”Nu asta a fost problema. Asta e una din oportunitățile minunate pe care le oferim copiilor noștri”, a spus Angelina despre călătoriile pe care ea și Brad Pitt le fac adesea.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: