Aniversarea de 1 an de casnicie a coincis cu prima zi de viata a baietelului nostru!

De Unica.ro, pe

Buna ziua tuturor mamicilor si tie, revistei UNICA! Este subiectul meu preferat pentru ca, pentru mine este o sarbatoare speciala in fiecare an, de ziua baietelului meu in varsta de 11 ani. Este …
… o mare sarbatoare fiecare aniversare a lui deoarece ne-a facut o mare surpriza: s-a nascut exact in ziua in care sarbatoream 1 an de la casatoria nostra, adica pe 7 iunie 1998. Nu m-am gandit niciodata ca la aniversarea casatoriei noastre, in fiecare an, ne vom aduce aminte de surpriza placuta pe care ne-a facut-o baietelul nostru.

Nici acum nu imi vine sa cred ca s-a intamplat asa ceva si imi aduc aminte cu bucurie cum, in noaptea dinaintea petrecerii de 1 an de la casatoria noastra au inceput durerile nasterii. Primul lucru pe care l-am intrebat la spital dupa nasterea lui a fost „cat este ceasul”, eram curioasa daca s-a indeplinit minunea.

Deci la fiecare aniversare a baiatului ne vom aduce aminte si de casatoria noastra sau la fiecare aniversare a noastra ne aducem aminte cum am sarbatorit eu la spital si sotul cu familia acasa, deoarece petrecerea era organizata si cumparaturile facute.

E o minunatie de copil care ne ofera numai bucurii, care s-a nascut intr-o zi de sarbatoare, de duminica. Lui ii doresc tot ce e mai bun si mai minunat din lumea asta. Pentru mine, el este o minune aparuta in viata mea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!