Olivia Steer te învaţă cum să recunoşti alimentele organice

Tot mai multe persoane au început să devină conştiente de importanţa alimentaţiei în menţinerea sănătăţii, iar una dintre cele fervente militante este Olivia Steer.

După ce a trecut peste drama pierderii surorii ei, Olivia Steer şi-a schimbat radical stilul de viaţă, luptând acum pentru renunţarea la hrana artificială în favoarea celei bio despre care spune că este “sănătate curată”.

Dar pentru a te bucura din plin de beneficiile fructelor şi legumelor trebuie să ştii să le alegi corect pe cele organice, nemodificate genetic şi netratate cu diverse îngrăşăminte chimice. Olivia Steer te învaţă cum să recunoşti alimentele sănătoase.

“Eu găsesc hrana sănătoasă în piaţă. Sunt o clientă fidelă a Pieţii Matache de unde îmi cumpăr fructe şi legume de la producători locali şi pe care le disting foarte clar ca fiind cât se poate de organice: dupa formă, după culoare, după gust, după cât de pârguite sunt la soare.

Sunt nişte criterii care nu au cum să te înşele şi atunci când faci comparaţie cu acele produse de import sau prost crescute la noi în agricultura convenţională care sunt toate trase la boloboc, care sunt măsurate parcă cu centimetrul, care sunt egale, dubios de simetrice, care nu au gust, care sunt fade, care nu au miros… atunci îţi dai seama de diferenţă. Trebuie doar să cauţi!”, a explicat Olivia Steer într-un interviu.

De altfel, prezentatoarea tv, care susţine din toate puterile alimentaţia sănătoasă, a povestit că ingredientele naturale nu lipsesc din nici o masă a familiei. “Eu îmi încep mereu ziua cu sucuri proaspăt stoarse de morcovi, sfeclă şi măr. Au toate vitaminele, mineralele şi enzimele de care un organism în creştere sau unul harnic în câmpul muncii are nevoie. Trebuie să simţi energia pe care ţi-o dă un fresh de rădăcinoase ca să înţelegi ce transfuzie de putere face! Se digeră repede şi bine fructele la micul dejun.

Aşa că dacă simt că mi-e foame încă, mănânc un măr din piaţă, mic, cu coaja bătută, poate cu urme de viermi, dar parfumat, zemos şi dulce, cum nu e nici unul adus de-afară. Poate părea puţin, dar senzaţia de saţietate apare curând atunci când înveţi să mesteci bine” , a dezvăluit soţia lui Andi Moisescu.
(Sursa foto: Facebook)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: