Neptun, planeta viselor și iluziilor, reintră în mers direct prin Pești. Iată ce influență are asupra zodiilor!

De Mădălina Manole pe 26 noiembrie 2018
Neptun, planeta viselor, a imaginației și a iluziilor, revine pe data de 26 noiembrie în mers direct în zodia Pești, zodie pe care, de altfel, o și guvernează, după o perioadă de cinci luni de retrogradare.

Neptun în Pești ne îndeamnă către misticism, ne îndeamnă să ne ascultăm mai mult intuiția, sentimentele, să ne punem în practică imaginația, să ne explorăm fanteziile. Totodată, ne oferă capacitatea de a ne exprima liber ideile, viziunile, ne accentuează nevoia de evadare din realitate și ne aduce înclinație către religie, credință, accentuând latura mistică în cazul celor care au tendințe de mediumi și clarvăzători. Neptun a intrat în zodia Pești în urmă cu doi ani și o va tranzita timp de 14 ani, aceasta fiind perioada sa de tranzit printr-un semn zodiacal.

Ceea ce nu trebuie să ignorăm în această perioadă este întocmai tranzitul lui Marte, planeta acțiunii și a războiului, care va traversa până la finele acestui an același sector pe care-l tranzitează și Neptun, prin urmare situația poate deveni ușor acidă, conflictuală în situațiile descrise mai jos.

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia să-și limpezească gândurile și să revină la sentimente mai bune vizavi de propria persoană. Nativii vor fi mai împăcați cu alegerile făcute și vor da o tentă optimistă principiilor de viață pe care și le-au format de-a lungul timpului, cu toate că necesitatea de introvertire va rămâne activă în continuare.

Taur

Cei născuți în zodia Taur care pe timpul retrogradării s-au confruntat cu situații (relații) karmice vor avea acum ocazia să primească răspunsuri și să elucideze misterele care s-au format în jurul acestora. Totodată, relațiile cu prietenii se pot îmbunătăți considerabil, iar nativii pot descoperi noi calități ale acestora cu care să rezoneze mai puternic.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni  își vor exprima cu mai mult curaj sentimentele față de partenerul de viață, cu toate că își vor menține starea de visare în continuare. La locul de ,muncă vor reuți să se ancoreze mai mult în realitate și nu vor mai tinde către idealuri greu realizabile sau chiar imposibile.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia să-și limpezească o serie de gânduri, principii și valori de viață. Nativii pot participa la cursuri și seminarii de evoluție spirituală și pot da alte conotații întâmplărilor cu care s-au confruntat până acum.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor fi mult mai disciplinați la locul de muncă și vor încerca să-și atingă cu orice preț țelurile și idealurile profesionale pe care le-au tot amânat în perioada de retrogradare pe motiv că păreau greu realizabile.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot reveni la gânduri mai bune vizavi de persoana iubită și vizavi de partenerii de afaceri, însă trebuie să fie atenți deoarece vor avea tendința de a-i urca pe aceștia pe un piedestal și, în majoritatea cazurilor, se va dovedi a nu merita acest statut. Nativii pot fi dezamăgiți.

Citește și – Lună Plină în semnul Gemeni. Iată cum îți influențează zodia!

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"