Lună Plină în semnul Gemeni. Iată cum îți influențează zodia!

De Mădălina Manole pe
Luna Plină din data de 23 noiembrie 2018 se formează în semnul Gemeni și va influența toate zodiie, în funcție de sectorul astrologic pe care-l tranzitează. 

Luna Plină din semnul Gemeni este un moment important pentru absolut toate zodiile. Timp de aproximativ două săptămâni, fiecare nativ în parte va avea ocazia să încheie o etapă din viața sa, să culeagă roadele și să deschidă un nou capitol. Iată cum îți influențează zodia Luna Plină din Gemeni, din data de 23 noiembrie 2018!

Berbec

Luna Plină din Gemeni va afecta sectorul comunicării, al cunoștințelor și al deplasărilor, iar cei născuți în zodia Berbec nu se vor bucura de un dialog prea bun cu cei din jur, în special tensiuni apărând în relația cu frații. Nu este exclus să încheie o relație și să pună punct. Pe fondul retrogradării lui Mercur, planeta comunicării, nu doar dialogul va fi afectat, ci și călătoriile, iar nativii care pleacă la drum trebuie să se asigure că totul este în regulă. Cei care au studiat până acum pot da examene si pot culege roadele, ceea ce înseamnă că pot primi o diplomă care să le deschidă noi oportunități.

Taur

Luna Plină din Gemeni se va forma în sectorul financiar, iar cei născuți în zodia Taur se vor bucura din plin de culegerea roadelor în acest domeniu, aspect care poate însemna o primă la salariu, un bonus de performanță, posibil chiar mărirea salariului, cert este că nativii Taur vor primi sume de bani, chiar și neasteptate sau nesperate. Cu alte cuvinte, munca depusă până acum va fi recompensată.

Gemeni

Luna Plină se va forma întocmai în semnul lor, pe casa personalității, iar cei născuți în zodia Gemeni vor avea ocazia să culeagă roadele a ceea ce au sădit în ultima jumătate de an. Totodată, faptul că se activează axa relațională poate aduce un nou partener, iar celor care se află deja într-o relație, pe fondul tranzitului Soarelui prin casa mariajului, le poate aduce o cerere în căsătorie. În schimb, dacă relația nu funcționează cum trebuie, Mercur poate aduce o ruptură la această Lună Plină formată pe 23 noiembrie. Nu este recomandat să ia decizii în acest sens până la finele lunii decembrie.

Rac

Luna Plină din Gemeni se va forma în casa subconștientului, iar cei născuți în zodia Rac vor traversa două săptămâni în care vor fi tentați să se interiorizeze, să se retragă pentru a medita. Procesul de introspecție pe care îl vor urma acum va fi menit să-i ajute să pună punct acelor aspecte din viață care nu le aduc fericire și evoluție. Nativii Rac sunt sfătuiți să se odihnească mai mult și să fie mai atenți la alimentație, deoarece pe fondul astrologic actual, cu Mercur retrograd în casa sănătății, activată suplimentar și de tranzitul Soarelui, nu este exclus ca anumite probleme de sănătate mai vechi să-și facă simțită prezența în mod agresiv.

Leu

Luna Plină din Gemeni se va forma în sectorul prietenilor, iar cei născuți în zodia Leu au ocazia să culeagă roadele unei relații de prietenie, aspect care poate însemna finalizarea unui proiect comun sau, în anumite situații, demararea unor proiecte de grup. Atenție, însă, la comunicare și negociere care, pe fondul retrogradării lui Mercur, pot aduce piedici în acest sens și dialog greoi.

Fecioară

Luna Plină din Gemeni se va forma în sectorul carierei, iar cei născuți în zodia Fecioară au ocazia acum să culeagă roadele demersurilor întreprinse în ultimele luni. Este momentul recunoașterii meritelor, momentul să încheie o etapă profesională, să-și schimbe locul de muncă, să-și îmbunătățească imaginea și statutul profesional.

Citește și – Marte, planeta acțiunii, intră în Pești. Iată cum va influența toate zodiile

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Cine a fost primul soț al Andreei Marin și de ce au divorțat după doar 3 ani. FOTO

Cine a fost primul soț al Andreei Marin și de ce au divorțat după doar 3 ani. FOTO