Mari reduceri de toamnă în magazine

De Diana Sorescu, pe

Oficial, s-a dat startul marilor reduceri din colecţiile de vară. Magazinele practică preţuri promoţionale, iar hainele, accesoriile şi cosmeticele se vând la preţuri senzaţionale.

Bulinele afişate în vitrinele magazinelor n-au fost niciodată mai simpatice! Şi cu cât procentul e mai mare, cu atât eşti mai fericită! În această perioadă de reduceri, firmele au tăiat preţurile drastic, unele branduri ajungând să scadă preţurile chiar şi cu 80% din suma iniţială.

Ne pregătim de reduceri!

  
Partea bună este că poţi cumpăra produse foarte scumpe la sume modice, partea rea este că mărimile standard (37, 38 la pantofi, S, M la haine, 26-27 la jeanşi) se epuizează în primele zile.

Doar dacă eşti cu adevărat norocoasă ori ai urmat vreun curs de cercetaş mai poţi găsi, la lichidări de stoc, haine şi pantofi care să ţi se potrivească perfect. Dar la aşa bani, parcă se merită să cumperi şi un tricou L şi să îl modifici!

Magazine unde sunt reduceri consistente

Aşadar, dacă vei da o raită prin mall-urile bucureştene, ai să observi că majoritatea brandurilor oferă reduceri de până la 70%. Kenvelo, Motivi, Tina R, Zara, Bershka, Stradivarius îţi propun hainuţe la preţuri foarte mici, iar la Debenhams ai parte de o super promoţie: 1+1 Gratis, adică îţi alegi oricare două produse aflate deja în reduceri şi plăteşti numai unul.
Astfel, după aplicarea reducerilor, vei avea plăcuta surpriză să găseşti: la Parfois coliere la 15.90 Ron, cercei la 10.90 Ron şi gentuţe de pânză colorată la 62.90 Ron. Iar dacă vrei haine simpatice şi ieftine, le găseşti la Koton: rochiţă midi din bumbac la 99 Ron sau bluză de in la 79 Ron. Astea da investiţii!
Citeşte continuarea în pagina următoare!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!