Petrecerea Oscar Vanity Fair 2013: Cele mai urâte rochii

De Erika Chivu pe

În mod surprinzător, Alessandra Ambrosio se află pe lista vedetelor care s-au îmbrăcat urât la petrecerea Oscar Vanity Fair 2013. Iată cine a mai ales rochii urâte.
La silueta ei perfectă şi chipul ei angelic, Alessandra Ambrosio arată bine în orice, dar de data aceasta rochia nu este cea mai bună alegere. Topmodelul a ales o rochie cu croială frumoasă, care îi pune în evidenţă silueta, dar creaţia este şi transparentă, şi strălucitoare, deci puţin cam încărcată. Ar fi arătat mai bine într-o rochie simplă cu o culoare puternică.
Tânăra actriţă Hailee Steinfeld, care are doar 16 ani, a vrut să arate ca o divă matură, dar nu prea i-a ieşit. Rochia ei combină dantela cu pielea, voalul şi o ţesătură mată. Sunt prea multe texturi diferite pe o singură creaţie, ceea ce încarcă mult ţinuta.
Jenna Lyons, care a purtat rochie cu buline este directorul de creaţie al brandului de haine J Crew, deci ne-am fi aşteptat să o vedem mai bine îmbrăcată. Rochia aleasă nu prea are nicio formă, iar acel decolteu nu o avantajează deloc.
Cât despre a patra vedetă prost îmbrăcată… ţinuta nu mai necesită niciun comentariu. Actriţa Sarah Silverman este o excentrică şi mereu se îmbracă mai ciudat, dar la o asemenea petrecere nu merge deloc acest outfit de şcolăriţă sexy.
rochii urate

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere