Rochia cu imprimeu floral, vedeta verii. Cum o porţi în funcţie de siluetă

De Erika Chivu, pe

Ca în fiecare vară, rochia cu imprimeu floral a revenit în tendinţe. Uite cum o poartă vedetele şi cum o poţi purta şi tu în funcţie de silueta ta.
Că este colorată puternic sau în nuanţe neutre, că este maxi sau mini, rochia cu imprimeu floral se numără printre tendinţele cele mai hot ale verii. Uite cum poţi să o porţi în funcţie de siluetă şi cu ce să o asortezi.
Dacă ai o siluetă de tip pară, cu şolduri late, ai nevoie de o rochie cu talia bine marcată, dar care să nu fie mulată pe şolduri. Sunt ideale rochiile în stilul anilor ’50. Ar fi bine să găseşti un model cu imprimeu în partea de sus şi o singură culoare de la talie în jos.
Moda 2013: Tu ce porţi vara aceasta la plajă?
jennifer love hewitt
Dacă eşti minionă şi nu ai kilograme în plus, rochiile mini mulate sunt ideale pentru tine. Ai grijă însă să nu cazi în vulgar. Imprimeul ar trebui să fie destul de mărunt. Evită imprimeurile cu flori mari.
Dacă eşti înaltă şi slabă poţi purta cam orice, dar sunt de preferat imprimeurile de dimensiuni medii şi culorile puternice.
Moda 2013: Fustă maxi şi maiou, combinaţia verii
dita von teese jordana brewster
Pentru silueta de tip măr, cu picioare subţiri şi kilograme în plus pe burtă, ideale sunt rochiţele baby doll cu imprimeu floral mărunt. Acestea însă sunt interzise femeilor care au coapse groase.
selma blair kate bosworth

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!