Moda 2013: Nuanţe superbe de albastru la Bucharest Fashion Week

De Erika Chivu, pe

Deşi culoarea anului este verdele smarald, pe podiumul de la Bucharest Fashion Week am putut admira o mulţime de rochii în nuanţe superbe de albastru cobalt, lila, bleumarin. Iată cele mai frumoase creaţii!
În ziua a doua de Bucharest Fashion Week, podiumul a fost foarte colorat. Una din colecţiile care au stârnit admiraţia celor prezenţi a fost cea adusă de Nausica.
Colecţia a inclus rochii de seară şi de cocktail, majoritatea în nuanţe de albastru. Prezentarea a început cu rochii de un lila pastelat foarte delicat, a continuat cu albastru cobalt şi albastru regal, pentru a sfârşi apoi cu piese bleumarin sau negre cu aplicaţii albastre.
Poze: Lora, pe podium la Bucharest Fashion Week
Nausica a mizat pe dantelă, prezentă pe bustul multor rochii, dar şi pe aplicaţii strălucitoare preţioase. La sfârşitul prezentării, designerul Nausica Mircea a ieşit pe podium purtând ea însăşi o rochie de un albastru regal care a furat toate privirile.
Bucharest Fashion Week,cel mai important eveniment de modă din România, are loc în perioada 11-13 iunie 2013, la Ambasad’or Events & Leisure. Evenimentul a fost deschis pe 11 iunie, la ora 20:00, de un show unic realizat de designerul Ștefan Muscă, el venind direct de la Tokio cu o colecție care a făcut furori pe pământ nipon, iar festivalul va fi încheiat pe 13 iunie de spectacolul vestimentar oferit de celebrul Cătălin Botezatu.
nausica bucharest fashion week
 

Moda 2013: Nuanţe superbe de albastru la Bucharest Fashion Week
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!