Michelle Obama – un an de stil la Casa Albă

De Andra Pecingina pe

Astăzi se împlineşte exact un an de când Michelle Obama a devenit Prima Doamnă a Americii, un an de când alegerile ei vestimentare sunt pe prima pagină a ziarelor.
Michelle Obama ne-a demonstrat că adoră culorile puternice şi că acestea îi vor complimenta întotdeauna tenul măsliniu.

Prima Doamnă alege nuanţe de oranj, albastru cobalt, verde teal, violet, magenta şi roşu aprins. Ea preferă încălţămintea Jimmy Choo şi Lanvin, şiragurile duble de perle şi broşele foarte mari.

Cu siguranţă Michelle Obama (45 ani) este prima soţie a unui preşedinte american care a purtat cu stil animal print şi a fost complimentată pentru alegere.

Partea uimitoare a stilului ei este felul în care poate scoate din anonimat o ţinută simplă, poate combina creaţii de designer cu unele care provin din retail – J Crew este una din mărcile preferate.

Michelle Obama are câţiva designeri preferaţi. Narciso Rodriguez, unul din preferaţii lui Sarah Jessica Parker, i-a creat rochia pe care a purtat-o la ceremonia de anunţare a câştigătorilor alegerilor, Jason Wu pe cea de la ceremonia de investire. Iar în general, Thakoon şi Michael Kors au avut grijă să aibe ţinute impecabile pentru apariţiile televizate.  

Va rămâne în istorie cu siguranţă ţinuta şi vălul din dantelă neagră Moschino purtat de Michelle la Vatican.

Este clar că Prima Doamnă a Americii reuşeşte să atragă atenţia asupra cauzelor pentru care millitează în lume şi datorită alegerilor vestimentare excelente.

Michelle Obama a fost invitată să fie fotografiată pentru coperta revistei Vogue SUA şi denumită de aceasta „Prima Doamnă pe care lumea a aşteptat-o”.

Revista „Vanity Fair” a inclus-o pe lista din 2009 a celor mai bine îmbrăcate celebrităţi „pentru că a adus înapoi în tendinţe rochia şi a transformat mapamondul în propriul podium”.  

Descoperă stilul remarcabil al lui Michelle Obama accesând galeria foto de mai jos!

Foto: Northfoto, Mediafax

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro