Vedetele au mania shoppingului la Milano

De Andra Pecingina, pe

Victoria Beckham a făcut shopping la Milano şi a cheltuit nu mai puţin de 1 milion de lire sterline. Obrazul subţire… Dar vedetele autohtone ce părere au despre mania shoppingului?
Ilinca Vandici, Elena Băsescu, Anna Lesko, Monica Stan, Oana Zăvoranu, Silviu Prigoană, Oana Roman sau Ana Maria Gheorghe, care numea Milano „paradisul cumpărăturilor”, sunt doar câteva dintre vedetele de pe la noi care aleg să îşi înnoiască garderoba din magazinele milaneze.
Ilinca Vandici consideră că „Bucureştiul nu este un oraş în care să îţi poţi satisface pasiunea pentru shopping.” Ea ne-a mărturisit că îi place să meargă la shopping în Milano „pentru că ai de unde alege, sunt foarte multe magazine şi vânzătorii sunt sociabili şi dornici să te ajute, să îţi arate cât mai multe”.

Vedeta a recunoscut şi partea cea mai plăcută a shopping-ului în oraşul italian – faptul că „nu trebuie să te cari tu cu sacoşele, magazinele mari îţi trimit cumpărăturile la hotel.”

Întrebată ce crede despre declaraţia destul de şocantă a Victoriei Beckham, Ilinca ne-a spus că nu vede nimic rău în mărturisirile vedetei britanice.

„Îmi place foarte mult Victoria Beckham, o consider ‘fashion icon’, ea trăieşte din imagine, are stil şi avantaje financiare nelimitate şi atunci pasiunea ei este justificată.”

Vedeta consideră că în România „e puţin deplasat să spui că eşti dependentă de cumpărături, când ne confruntăm cu problemele cu care ne confruntăm şi lumea moare de foame!”
Dar oameni mor de foame peste tot în lume, dar acest lucru nu a împiedicat-o pe Victoria Beckham să cheltuiască mai bine de un milion de lire sterline în ultima vacanţă petrecută la Milano.

Ultimele sale achiziţii? „Doar” un ceas Rolex în valoare de 400.000 de lire sterline pentru soţul ei, 20 de perechi de pantofi Dolce&Gabbana, 12 perechi de ochelari de soare Versace, patru rochii Giorgio Armani şi 15 poşete Gilli.

Deşi este de acord că exagerează, aceasta a declarat unui cotidian britanic, că pur şi simplu nu se poate abţine atunci când vine vorba de cumpărături.

„M-aş muta pe Via Montenapoleone dacă aş putea, pentru că de fiecare dată când sunt la Milano nu pot să nu trec pe acolo. E ca şi cum toate magazinele de acolo mă cheamă… Vino şi cumpără! Vino şi cumpără!”.

Cuvintele Victoriei par desprinse din filmul „Confessions Of A Shopaholic”, film care ilustrează perfect felul în care dependenţa de shopping se poate transforma în oniomanie, o boală psihică.

Oniomania devine din ce în ce mai pregnantă în ţările dezvoltate. Potrivit unui studiu efectuat în Marea Britanie, femeile între 19 şi 45 de ani se gândesc să achiziţioneze noi lucruri la fiecare 60 de secunde, în timp ce bărbaţii se gândesc la sex la fiecare 52 de secunde.

Şocant, dar adevărat!! Tu cât de des te gândeşti la shopping?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!