Rochii de seară în colecţia Clara Rotescu la Bucharest Fashion Week

De Erika Chivu, pe

În prima zi a Bucharest Fashion Week, cel mai important eveniment de modă din România, au urcat pe catwalk creaţiile superbe semnate Clara Rotescu. Îţi plac aceste rochii?

Rochiile Clara Rotescu au făcut senzaţie marţi seară, pe podiumul de la Bucharest Fashion Week. Designerul a prezentat creaţii foarte feminine, elegante, stilate – exact genul de rochie la care visează orice femeie pentru un eveniment deosebit.
Colecţia a folosit multă dantelă, iar culoarea predominantă a fost albul, deşi Clara Rotescu a propus şi rochii turcoaz, nude sau negre. Au predominat rochiile lungi, de seară, dar au existat şi piese de cocktail mai scurte şi asimetrice.
Bucharest Fashion Week,cel mai important eveniment de modă din România, are loc în perioada 11-13 iunie 2013, la Ambasad’or Events & Leisure. Evenimentul a fost deschis pe 11 iunie, la ora 20:00, de un show unic realizat de designerul Ștefan Muscă, el venind direct de la Tokio cu o colecție care a făcut furori pe pământ nipon, iar festivalul va fi încheiat pe 13 iunie de spectacolul vestimentar oferit de celebrul Cătălin Botezatu.
Vezi mai multe poze în galeria foto de mai jos!
rochii clara rotescu


Rochii de seară în colecţia Clara Rotescu la Bucharest Fashion Week
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!