Marius Moga renunţă la “Vocea României”. Cine îi ia locul

Noul sezon “Vocea României”, sezonul cu numărul şapte, care începe din toamnă la Pro TV, nu îl va mai avea pe Marius Moga în fotoliul de antrenor. Locul lui va fi luat de un alt artist foarte cunoscut. 

Marius Moga a declarat că se va dedica proiectului “Vocea României Junior”, care îi este foarte drag de când a devenit tătic.

“În primul sezon “Vocea României Junior”, m-am ataşat foarte tare de cei mici, aşa că am început să lucrăm, să ne distrăm împreună în studio, să facem piese, iar în curând, pentru că ei sunt viitorul, vor avea propia lor platformă, DeMoga Young Music, prima piesă lansată fiind a Maiei Mălăncuş. Am planuri mari, pe care vreau să le realizez împreună cu echipa DeMoga Music şi partenerii noştri şi îmi doresc să mă focusez pe poziţionarea talentului muzical românesc în lume”, a declarat Marius Moga, citat de adevarul.ro.

La “Vocea României”, locul lui Moga va fi luat de un alt artist foarte cunoscut, Adrian Despot, liderul trupei Viţa de Vie. El are o experienţă de 23 de ani în muzică şi, conform adevarul.ro, este absolvent de Conservator, a studiat inginerie de sunet la SAE Institute din Köln, face parte din Comisia de Specialitate a Centrului Român pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi şi este membru al Uniunii Compozitorilor din România.

”Mă bucur să mă reîntorc în televiziune şi mă bucur că se întâmplă în cadrul celei mai tari emisiuni de profil din ţară. Vocea României reprezintă o reală rampă de lansare pentru tinerii artişti, iar eu îmi doresc să fiu alaturi de ei şi să mă implic încă de la început în pregătirea lor atât muzicală, cât şi mentală. Vor avea în mine un sprijin 110%, în cadrul emisiunii sau în afara platourilor”, a spus Adrian Despot.

El a mai declarat că îi cunoaşte foarte bine pe viitorii colegi antrenori, Loredana, Smiley şi Tudor Chirilă. “Toţi trei sunt adevăraţi profesionişti şi sunt convins că vom face echipă bună împreună, iar cei de acasă vor urmări un show pe măsură. Abia aştept să începem!”

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Eva.ro
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: