La 9 ani după ce a fost violată, o femeie a scris o carte împreună cu violatorul ei

În 1996, la 18 ani, australianul Tom Stanger mergea în Islanda la studii. Acolo a cunoscut-o pe Thordis Elva, care la vremea aceea avea 16 ani. Adolescenții s-au împrietenit rapid și chiar au început să aibă o relație amoroasă.

O lună mai târziu, în timp ce Tom o conducea acasă pe Thordis, după petrecerea de Crăciun de la școală, acesta a violat-o, chiar în camera ei. Amândoi erau intoxicați cu alcool, iar fata și-a dat cu greu seama de ceea ce se întâmplase. Nu îi venea să creadă că iubitul ei i-ar fi făcut așa ceva.

Tom a dat vina pe alcool, apoi cei doi nu și-au mai vorbit și, la scurt timp după acest moment, băiatul s-a întors în Australia.

Nouă ani mai târziu, la vârsta de 25 de ani, Thordis i-a scris un email violatorului ei. Femeia nu reușea să scape de trauma din adolescență, așa că s-a hotărât să își înfrunte temerile și să-l revadă pe cel care o violase. S-au întâlnit în Cape Town, Africa de Sud, și, timp de o săptămână, au stat împreună și au discutat despre ceea ce se întâmplase între ei, în trecut.

Pentru Thordis abia acest moment a fost începutul recuperării. Nu numai că a reușit să accepte ceea ce i se întâmplase în urmă cu nouă ani, dar l-a și iertat pe violatorul ei.

În acea săptămână pe care au petrecut-o împreună, la nouă ani de la viol, Tom Stanger și Thordis Elva au scris împreună o carte – “Sudul Iertării”/ “South of Forgiveness”.

În prezent, Tom Stanger și Thordis Elva susțin împreună prezentări, de jur împrejurul lumii, în care vorbesc despre traume și reconciliere.

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Relaţii

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: