Horoscop: Ce mofturi face în pat în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei pe

Săgetător

Săgetătorul are o mare problemă cu prezervativele. Nu le suportă şi pace, oricum ai încerca să îl convingi şi nu înţelege de ce are nevoie de ele când există şi alte metode contraceptive care nu îi diminuează lui plăcerea. În rest, este un amant destul de deschis, care nu refuză mai nimic.
Horoscopul arab: Ce armă te reprezintă şi ce spune despre tine

Capricorn

Mofturile lui pot fi destul de enervante, mai ales la începutul relaţiei. În primele luni este destul de rezervat şi inhibat pentru că nu se simte în largul lui lângă tine. Dreptu urmare refuză sexul oral, sexul cu lumine aprinsă, sexul în afara patului şi multe alte lucruri care anumitor femei li se pare normale la începutul relaţiei, când pasiunea e mare.

Vărsător

Vărsătorul are o fixaţie cu sexul în trei. Sau în patru sau în mai mulţi. Poate nu e chiar un moft, dar nu poate fi satisfăcut pe deplin lângă o femeie care nu vrea să încerce cu el swing-ul, sexul în trei sau orgiile. De asemenea, are nevoie de multă variaţie în viaţa sexuală pentru că se plictiseşte repede.

Peşti

Şi Peştele este un mare mofturos în pat. Nu poate face sex decât dacă e relaxat, liniştit, dacă are un decor romantic cu lumânărele, lumină difuză, muzică în surdină. Nu îi place să facă sex în afara patului – unii nu vor nici măcar în concediu, chiar dacă au un pat comod la dispoziţie – să fie luat pe nepregătite sau să încece lucruri noi.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3