Horoscop: Ce mofturi face în pat în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei pe

Leu

Leul face mofturi mai ales când vine vorba de poziţia sexuală. Îi plac numai poziţiile în care el deţine controlul şi nu prea acceptă ca femeia să stea deasupra. De asemenea, refuză să ofere sex oral, deşi îi place la nebunie să i se facă. În general, nu îi plac lucrurile care îl pun în poziţie de nferioritate şi cu cât insişti mai mult, cu atât mai tare se va încăpăţâna.
Horoscopul ţigănesc: Vezi ce zodie eşti şi cum îţi va fi norocul în 2013!

Fecioară

Fiecare Balanţă are propriile ciudăţenii şi mofturi. Unii bărbaţi din această zodie sunt obsedaţi de curăţenie şi ordine, aşa că în timpul partidei de sex s-ar putea chiar să-ţi facă observaţii pentru că ţi-ai aruncat şosetele pe jos… Alţii nu pot face sex dacă nu au un duş în apropiere sau nu vor să facă sex oral fiindcă li se pare prea murdar.

Balanţă

Pentru că este preocupat mereu de dreptate şi echilibru, singura lui dorinţă este ca ambii parteneri să fie satisfăcuţi la finalul partidei de sex. „Moftul” lui este acela că nu acceptă poziţiile sau tehnicile în care numai unul din parteneri se simte bine.

Scorpion

Scorpionul nu prea face mofturi în pat. Acceptă orice, la orice oră. Singura lui problemă este să fii la fel de satisfăcută ca şi el. Ţine foarte mult la satisfacţia partenerei şi dacă nu aude gemete de plăcere nu se simte „suficient de bărbat”. În rest, e destul de deschis şi nimic nu este prea mult pentru el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3