Trend-alert: asortează geanta cu paltonul

De Consuela Stratulat, pe
În urmă cu câțiva ani, fashionistele îți asortau pantofii cu geanta. Sezonul acesta, însă, geanta se asortează cu jacheta. Îți dăm câteva idei de ținute de la care să te inspiri.

Indiferent că porți un plic sau o geantă supradimensionată, trebuie să o asortezi cu jacheta ta. Nu contează dacă porți un palton sau o geacă biker, câtă vreme ai grijă ca accesoriul tău preferat să aibă aceeași nuanță. Când adopți această tendință, însă, rămâi la tonuri neutre, precum navy-blue sau gri, și alege culori aprinse doar dacă ai foarte multă încredere în gusturile tale.

Navy-blue este una dintre nuanțele acestei toamne. Când adopți această tendință, nu trebuie neapărat să ai piese într-o singură nuanță. Poți asorta un palton cu imprimeu alb-bleumarin cu o geantă navy-blue. Rezultatul va fi foarte interesant!

A photo posted by Vanja Milicevic (@vanjaam) on

Aceeași regulă este valabilă și când ai un palton roșu cu negru! Poșeta roșie va completa perfect ținuta!


Dacă ești mai discretă și porți, de obicei, culori calde, alege rozul pal. Culoarea este neutră și este foarte ușor de asortat cu orice.

Dacă până acum ți se părea prea mult să îți asortezi paltonul roșu cu o geantă în aceeași nuanță, sezonul acesta poți face această combinație fără probleme. Ai grijă, însă, ca restul ținutei să fie compusă din culori neutre, precum gri sau negru.

A photo posted by Karolina Jo (@karolinajo) on


Jacheta nude completează perfect orice ținută, iar o geantă în aceeași nuanță se potrivește perfect.

A photo posted by Jessica Stein (@tuulavintage) on


Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!