Emilia Clarke, desemnată cea mai sexy femeie a anului 2015

De Andreea Catrina, pe
La doar 28 de ani, frumoasa Emilia Clarke a fost desemnată recent, de către una dintre cele mai cunoscute publicații pentru bărbați, cea mai sexy femeie a anului 2015.

Devenită celebră pentru rolul pe care îl joacă în serialul “Game of Thrones/ Urzeala tronurilor”, tânăra Emilia este acum una dintre cele mai apreciate actrițe ale noului val.

De la războinica Daenerys Targaryen, sau mama dragonilor, ea a ajuns acum să joace și în producții cu istorie la Hollywood, precum cel mai recent film din seria “Terminator”.

Cu toate acestea, nu ar trebui să ne mire deloc ascensiunea ei. Emilia Clarke a știut că vrea să devină actriță încă de la vârsta de 3 ani, iar de atunci și până în prezent nu a făcut altceva decât să-și urmeze pasiunea.

În ciuda faptului că joacă unul dintre personajele-cheie din serialul “Game of Thrones/ Urzeala tronurilor”, Emilia nu a ieșit foarte mult în evidență până acum, din punct de vedere al vieții personale. Știm că în 2012 a avut o relație cu Seth MacFarlane (41), însă nimic mai mult.

Emilia Clarke

Alte nume celebre, pe lista celor mai sexy femei în viață

Înainte de Emilia Clarke, pe lista celor mai sexy femei în viață, realizată de aceeași publicație pentru bărbați, au mai fost și alte nume sonore precum Angelina Jolie (40), Charlize Theron (40) sau Rihanna (27).

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!