Uleiul de argan, cel mai bun tratament pentru parul degradat

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Miercuri, 15 ianuarie 2020, 14:53

Dacă, în ciuda tuturor eforturilor tale de îngrijire, părul tău este lipsit de strălucire, iar vârfurile acestuia se despică periodic, atunci e cazul să apelezi la un tratament natural intensiv, care să-ţi repare părul degradat, odată pentru totdeauna.

În acest scop îţi recomandăm unul dintre cele mai pure uleiuri existente, un adevărat miracol pentru păr, piele şi unghii – uleiul de argan. Cunoscut şi sub numele de “aurul Marocului”, uleiul de argan hrăneşte firul de păr în profunzime, îl face mai rezistent şi îi dă strălucire imediat. E de ajuns să-l foloseşti o singură dată pentru a te convinge de efectele sale miraculoase!

Bogat în acizi graşi esenţiali pielii, dar şi numeroase vitamine, precum vitaminele A, E ori H, uleiul de argan reface structura firului de păr şi îl lasă moale şi uşor de coafat. Pentru a te bucura de toate efectele sale e indicat să foloseşti un ulei cât mai pur, preferabil bio.

Uleiul de argan poate fi folosit în mai multe feluri pe părul degradat. În primul rând, el se poate amesteca cu şamponul pe care îl foloseşti în mod normal. O cantitate mică, aproximativ o jumătate de linguriţă de ulei, este suficientă. Apoi, uleiul de argan poate fi aplicat ca şi mască pe părul umed, dar şi la finalul procesului de styling, pentru un plus de strălucire. Practic, îl poţi folosi oricând în procesul tău de îngrijire, iar rezultatele se vor vedea în cel mai scurt timp. În plus, uleiul de argan mirose foarte plăcut, iar acest lucru nu va face decât să intensifice ritualul tău de relaxare şi răsfăţ.

Foto: femeie cu flori in par/ Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!