Secretul tenului lui Kate Middleton: uleiul de măceşe

De Geo Berciu, pe
Dacă te-ai gândit vreodată că frumuseţea Ducesei de Cambridge este dată de cremele scumpe folosite, te-ai înşelat. Secretul tenului lui Kate Middleton este simplu: uleiul de măceşe.

Fineţe, delicateţe şi strălucire sunt cuvintele care definesc cel mai bine apariţiile lui Kate Middleton, admirată îndelung nu numia pentru eleganţa vestimentară, ci şi pentru tenul impecabil. Iar secretul ei este unul la îndemâna oricui. „Kate continuă să utilizeze uleiul de măceşe în rutina ei zilnică de înfrumuseţare. Iubeşte efectul pe care acesta îl are asupra pielii. Mama ei, Carole, este de asemenea fan”, a povestit o sursă apropiată a familiei.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Potrivit specialiştilor, uleiul de măceşe este recomandat pentru îmbunătăţirea aspectului pielii care este afectată de vergeturi, cicatrice şi riduri fine. De asemenea, uleiul de măceşe este util persoanelor care suferă de acnee simplă şi acnee rozacee.

kate-middleton-ten-ulei-macese 2

Cum foloseşte Kate Middleton uleiul de măceşe? Ducesa de Cambridge adaugă o picătură de ulei de măceşe în crema nutritivă folosită zilnic.

(Sursa foto: Hepta, Northfoto)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!