Secretul coafurilor perfecte ale actriţei Julianna Margulies

De Geo Berciu, pe Ultimul update Luni, 14 martie 2022, 11:31
Toată lumea îi admiră coafurile impecabile, însă secretul look-ului perfect al actriţei Julianna Margulies sunt...perucile.

Actriţa Julianna Margulies, cunoscută pentru interpretarea personajului principal din serialul “Soţia perfectă”, a dezvăluit într-un recent interviu adevărul în legătură cu coafurile sale atât de admirate. În spatele ei nu stă mereu un hair stylist, ci actriţa apelează la peruci.

Julianna_Margulies_coafuri 1

Există şi o explicaţie pentru folosirea perucilor. „Părul meu natural e mai creţ şi producătorii au vrut ca Alicia (N.red. Alicia Florrick, numele personajului) să fie foarte aranjată şi să aibă părul drept. M-am gândit «O, Doamne! 22 de episoade pe an, 14 ore pe zi» şi dacă se schimbă vremea, părul îmi devine creţ de tot, în funcţie de umiditate.

Julianna_Margulies_coafuri 0

Aşa, îmi ia 10 minute să-mi pun peruca şi nu am probleme de continuitate!”, a explicat actriţa, care în momentul în care a acceptat rolul era o proaspătă mămică ce îşi dorea să petreacă timp cu micuţul ei în loc să-şi îndrepte părul zilnic.

Julianna_Margulies_coafuri 2

Actriţa care o joacă pe Alicia Florrick din 2009 încoace a avut altă coafură în fiecare serie a producţiei TV, dar acest lucru nu a implicat şi o vizită la salonul de înfrumuseţare. Costurile transformărilor ei nu sunt deloc de neglijat. Producătorii serialului investesc în fiecare an aproximativ 10.000 de dolari numai în peruca purtată de actriţa Julianna Margulies.

(Sursa foto: Hepta, Northfoto, Instagram)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!