Secretele unui bronz de aur

De Revista Unica, pe

Ca să faci față cu brio provocărilor verii la capitolul frumusețe, ține cont de sfaturile de mai jos. Pentru idei șI trucuri mai detaliate, citește revista Unica de iulie, recent apărută la chioșcuri.

Află ce e bine să faci și ce nu când folosești pudra bronzantă, pentru a afișa o culoarea reală și uniformă, dar și ce machiaj ar trebui să eviți la plajă!
DO! Folosește pudra bronzantă pentru a accentua acele părți ale chipului, atinse, în mod natural de soare (tâmplele și pomeții).
DON’T! Nu întuneca zonele adânci precum scobitura ochilor sau liniile de expresie. Vei căpăta, fără să vrei, câțiva ani în plus.
DO! Adaugă luminozitate chipului prin aplicarea unui produs bronzant auriu, de-a lungul punții nazale și deasupra pomeților.
DON’T! Nu folosi prea mult sclipici alb. Te face să arăți ca și cum ai fi bolnavă, pentru că este lipsit de naturalețe.
DO! Alege pielea bronzată din cap până-n picioare (fără să suferi din cauza razelor UV dăunătoare), cu ajutorul unei creme hidratante nuanțatoare.
DON’T! Nu exagera. Nu trebuie să arăți carbonizată, ci sănătoasă și strălucitoare.
DO! Combină un look bronzat cu gene bogate și buze glossy, naturale.
DON’T! Nu te afișa cu pielea foarte bronzată, sprâncene accentuate și buze roșii. Este prea multă saturație la fiecare nivel. Trebuie să te hotărăști numai la unul.
Interzis pe plajă
Cu siguranță și tu ai ajuns pe plaje unde nivelul de exagerare era atât de mare încât machiajul smoky eyes era vizibil de la un kilometru. Ei bine, nimic teatral sau ciudat nu arată bine la malul mării.
Rujul închis la culoare. Ai văzut femei pe plajă cu rujuri burgundy? Eu cred ca arată precum clovnii. Sper să-și dea seama că fac o greșeală, mai târziu, când se uită la poze…
Creionul-contur pentru buze. Când te întinzi pe nisip, ce arată mai ridicol decât o nuanță puternică de creion în jurul gurii. Răspunsul: nimic!
Fardul de pleoape vizibil. Orice machiaj ai aplica, el devine mai țipător în soare. {i, cu cât e mai închisă sau intensă nuanța, cu atât e țipătul mai puternic.
Fondul de ten. Arată ca o mască la lumina soarelui și, în plus, trebuie să te lupți cu nisipul care ți se lipește de față. Cât de neplăcut…
Pudra. Pielea se umezește și pare mai proaspătă la plaja. Este unul dintre motivele pentru care e bine să stai aproape de apă. Las-o așa, nu încerca să astupi porii cu pudră.
Iar ca să faci față cu brio provocărilor verii, la capitolul frumusețe, citește revista Unica de iulie.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!