Pui puțină ojă pe o agrafă, iar efectul este spectaculos

De Amelia Matei, pe
Oja ne face unghiile frumoase și îngrijite. Însă acest produs nu este util numai pentru manichiură, ci ne poate face și părul să arate mai bine. Iată cum!

Oja poate avea întrebuințări multiple, iar una dintre cele mai simple implică o… agrafă. Dacă vă place să vă jucați cu coafurile și să schimbați câte ceva zilnic la modul în care vă prindeți părul, vă prezentăm o idee care pe noi nu ne-a lăsat deloc indiferente.

Ai nevoie de: câteva agrafe și ojă în culorile preferate.

Cum procedezi: Iei o agrafă mai lată, care să îți permită să fie ”pânza” perfectă pentru creațiile tale. Dă-i un fond cu o anumită culoare, după care continuă să faci dungulițe, buline, floricele sau alte ornamente imaginate de tine în alte nuanțe. Efectul este unul garantat: vei avea un look jucăuș și fresh în fiecare zi.

Iată ce mai poți face cu oja!

Protejează bețele de chibrit de umezeală. Dacă ești o împătimită a mersului cu cortul, știi că poți avea parte și de neplăceri, cum ar fi ploaie sau aer umed. Chibriturile, dacă nu sunt depozitate coerspunzător, se pot uda. Cum eviți o astfel de neplăcere? Dai bețele cu ojă și astfel ai scăpat de problemă.

Citește și: Cele mai frumoase machiaje și coafuri de la petrecerea Viva! 2016

Poți picta colierele. Dacă ai coleiere care nu îți mai plac și vrei să le dai o față nouă, tot oja este răspunsul. Ia câteva nuanțe de ojă în culorile care crezi că ar merge cu hainele nou achiziționate sau bluzele ori rochiile preferate și pictează-le după bunul plac. Le poți înfrumuseța pietricelele, zalele sau pandantivele atașate de bijuterii.

Sigilesi plicurile. Poate că umezitul plicului cu buzele nu este o îndeletnicire prea distractivă, mai ales că iei contact cu gustul ușor sărat și neplăcut al acelui lipici. Ca să eviți o astfe de neplăcere te poți folosi de puțină ojă pentru a închide un plic. Este foarte simplu: dai cu acul colorat pe porțiunea unde este lipiciul și apoi apeși insistent pe tringhiul de hârtie până când face priză.

Citește și: Cele mai frumoase coafuri purtate de vedete la Coachella 2016

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!