Produse cosmetice cu utilizări multiple

De Amelia Matei, pe

Unele produse de beauty ascund secrete cunoscute doar de către specialişti. Însă acum a venit momentul să afli şi tu adevărul din spatele lor.

Antiperspirantul poate fi folosit ca protector în cazul în care ai o băşică


„Textura sa densă apără pielea în momentele în care aceasta se freacă de diversele suprafeţe cu care intră în contact” – este afirmaţia medicului dermatolog Francesca Fusco, din New York.

Balsamul de păr poate fi utilizat ca şi cremă de ras

Balsamul de păr poate înlocui crema de ras, deoarece îi permite lamei să alunece bine pe suprafaţa pielii şi înmoaie totodată şi firele de păr.

Pudra pentru ten ţine loc de şampon uscat

Deoarece absoarbe la fel de bine excesul de sebum, precum şamponul uscat, pudra pentru ten poate fi aliatul tău de nădejde în momentele critice.

Crema pentru coşuri îţi poate îmbunătăţi aspectul pielii coatelor

Pielea coatelor îşi schimbă culoarea în timp, din cauza multitudinii de suprafeţe cu care intră în contact. Pentru a o readuce la nuanţa naturală, foloseşte cremă pentru coşuri. Compuşii din această cremă, precum acidul salicilic, ajută pielea să-şi deschidă uşor nuanţa.

Loţiunea tonică pentru ten poate face minuni şi pentru păr

Dacă părul tău nu mai are strălucire şi pare încărcat de la atâtea produse de styling folosite de-a lungul timpului, foloseşte cu încredere o loţiune tonică pentru ten. Îţi va reda strălucirea şi supleţea părului imediat.
Foto: secret / Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!