(P) 6 creme cu factor de protecție solară pentru ten

De Dana-Ruxandra Panghe, Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 21 mai 2020, 11:37
Ne bucurăm de zilele însorite, dar întotdeauna trebuie să avem grijă ca pe față să purtăm produse care conțin factor de protecție solară ridicată. Am făcut selecția celor mai nou lansate produse, așa că intră în galeria foto pentru a afla selecția noastră.

Cremă hidratantă pentru față cu protecție solară 50 UVA/UVB, 17,99 lei, AVON Sun, www.avon.ro. Formulă ușoară care se absoarbe rapid și nu lasă o senzație lipicioasă. Rezistentă la apă.

Cremă de zi Hyaluron Specialist cu FPS 20, 35 lei, L’Oréal Paris, în hypermarketuri. Conține două tipuri de acid hialuronic, fiind destinată tuturor tipurilor de piele și ajută la umplerea ridurilor fine.

Cremă hidratantă de zi cu FPS 30, 164 lei, Paula’s Choice, www.paulaschoice.ro. Protecție solară pe bază de filtre minerale, infuzată cu 12 antioxidanți, niacinamide, vitamina C și extracte de plante.

(P) 6 creme cu factor de protecție solară pentru ten

Cremă antirid pentru protecție solară cu FPS 50, 40 ml, 65 lei, Yves Rocher, www.yvesrocher.ro. Formulă fluidă, ușor asimilată de piele. Ambalaj din carton provenit din păduri administrate în mod durabil.

Fluid Invizibil FPS 50 Anthelios, 90 lei, La Roche-Posay, în farmacii. Ultra-rezistent la apă, transpirație și nisip. Nu irită ochii. Textură ușoară, invizibilă.

Loțiune de protecție solară cu FPS 50, 30 ml, 165 lei, Kiehl’s, www.kiehls.ro. Tehnologie avansată UVA/UVB și anti-poluare. Potrivită pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă.

 

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!